TomasP. Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ahoj dneska ráno jsem chtěl nastartovat a ejhle motor toči,ale nema snahu chytnou skusim podruhe a nic..Když se pokusim na potřeti začla pipat kontrolka oleje tak jsem vypnul zapalováni.Mrkl jsem pod kapotu jestly někde něco neuvidím.Tak jsem zkusil znovu nastartovat motor pod plynem chytl,ale měl volnoběžne otáčky cca2000..Tak jsem nechal cca 10min odpočinout a start byl naprosto bez problemu i otáčky ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Az to priste nebude chtit chytit, poslouchej jestli po otočení klickem vrci cerpadlo. Pripadne odpoj teplotni cidlo a zkus to znova. A Jinak idealne zkontrolovat vagem, muze to byt dost dalsich veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 ano čerpadlo vrči to jsem poslouchal jako prvni... spiše mě zaráží to rosvíceni kontrolky oleje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) nemělo to patřičnej tlak oleje tak kontrolka svítila jinak jak sem psal na techwebu vyndal bych klapku vyčistil a dal do základního nastavení jo a načíst vagem by taky neškodilo Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 tak pokud neměla tlak nemuže byt špatne čerpadlo oleje...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 čerpadlo špatný neni je to normální jev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Dnes mi auto točilo,ale nenastartovalo. Dotáhnul jsem to domů a zjistil že zapalovací cívka neháže jiskru,po výměně problém vyřešen. Cena : 1200 ,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.