Přejít na obsah

Výměna baterie v klíčku

jval

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi. Mám tenhle http://alarmtuning.cz/entralni-zamykani/skoda-octavia//centralniho-zamykani-keetec-cz-octavia-key-na-dalkove-ovladani-pro-4-dvere.htm centrál v O1. Poslední dobou mi nějak zlobí a musím občas zamknout a nebo odemknout klasicky klíčem. Chtěl jsem zkusit v tý dálce vyměnit baterii, ale nějak se k ní nemůžu dostat a nechci klíč rozlámat. Už jste někdo měnil? Jaká tam je baterie a jak se k ní dostanu?

Díky

Odkaz ke komentáři

jestli to spíše blbne, než se zkracuje dosah, tak to vypadá na odcházející VF. Nevím, jak se toto blíží originálu.... Ten se rozdělává tak, že se vycvakne přední část klíče s planžetou, zbytek (zůstane část s tlačítky) se rozšroubuje - pod znáčkem je šroubek.

Odkaz ke komentáři

jestli to spíše blbne, než se zkracuje dosah, tak to vypadá na odcházející VF. Nevím, jak se toto blíží originálu.... Ten se rozdělává tak, že se vycvakne přední část klíče s planžetou, zbytek (zůstane část s tlačítky) se rozšroubuje - pod znáčkem je šroubek.

No právě, že nejprve jsem začal pozorovat tu vzdálenost. VF nevím přesně co si pod tím mám představit.Klíček jsem se snažil rozebrat, ale šla mi sundat jen jedna polovina krytu s planžetou a druhá polovina ne a na té druhé polovině jsem právě nenašel ani žádný šroubek.

Tady je klíč vyfocen ze spodní strany a ani po rozebrání všech 3 šroubků jsem se k baterce nedostal, jen se mi roskočila planžeta a půlka klíče.

dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-ke

Odkaz ke komentáři

:palec::smich: Pri original kluci sa nic nerozsrobuje pri vymene baterky. A hlavne sa nesrobuje srobik co je pod znakom. :lol:

Odkaz ke komentáři

je to tak, to si zase pletu pojmy s dojmy. Tyhle saré klíče už několik let nemám a u nových je to úplně jinak

Tohle mi dalo velkou naději, že se mi to povede, nicméně to je asi návod na originál klíč se dvěma tlačítkama. Já mám ten Kettec a tak se mi nepovedl ani ten první krok, Páčím, ale celkem dost to drží a mám strach, že to rozlomím, když víc zaberu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...