boco818 Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 majitelia OIII, ako rychlo Vam reaguje teplomer vonkajsej teploty na zmeny teploty? Mam podozrenie ze moje auto ma nejaky problem, ked som rano prisiel do podzemnej garaze (-2 podlazie), ukazoval 4 stupne, ked som po cca 1.5hod odchadzal z garaze ukazoval stale +4stupne pricom v garazi bolo urcite aspon +13-15 stupnov... nasledne vonku sa teplota zdvihla na +5stupnov po 10min jazdy ale toto neviem nijako overit kolko bolo vonku realne stupnov. Po prichode do inej garaze obchodneho centra stale +5 (parkovanie na -2 podlazi) a pri odchode po 2.5hod stale +5stupnov. Pricom realne v tej garazi je aspon +15... pripadne, stretli ste sa niekto s takymto problemom? Auto je nove, cca 800km najazdene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Auto mas v zaruke!!! Tak to reklamuj !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 jasne, to ma uz napadlo len predtym kym tam pojdem absolvovat obvyklu torturu a zabit tam xx desiatok minut casu si chcem byt isty ze toto nie je jedna z dizajnovych chyb OIII (ako napr odlesky palubky v celnom skle a bocnych sklach...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Tak takýto problém s teplomerom som si zatiať nevšimol, príde mi, že reaguje normálne a vcelku rýchlo. Zajtra to preverím u seba, auto je na noc v garáži a vonku bude ráno okolo nuly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Stalo se mi to jednou taky. Auto mělo asi 1000km. Pak to přestalo asi po 2 hodinách a od té doby je klid. Dnes asi 12000km. Myslel jsem že na čidlu byla nějaká vlhkost která ho vypařováním ovlivnila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Tak dnes sa to cele opakuje, napriek statiu 3 hodiny v podzemnej garazi ja na teplomeri stale 3.5 stupna - teplota s akou som do garaze vchadzal... Takze pojdem to reklamovat. Som velmi zvedavy ako budu zistovat ci a kde je zavada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Velmi jednoducho. Vadna cidlo teploty vymenia. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 No, tak jednoducho to zase nevidim, bude totiz potebne preukazat ze cidlo (alebo nieco ine?) meria nespravne, resp nefunguje. Uz vidim technika v skodovke ako sa pripoji diagnostikou k autu, nenajde tam ziadnu chybu a budu sa tvarit ze je vsetko v poriadku... Takze bude treba tam asi auto nechat, pockat (kolko?) ci sa teplota bude menit atd. A kedze ocakavam ze takuto zavadu budu mat asi prvy krat tak to bude trvaaaat... asi som prilis negativisticky, ale moje skusenosti so skoda servismi a reklamaciami v ramci zaruky mi nedavaju dovod byt velky optimista :( ved dam vediet ako to dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Já tedy nevím, jak je tam to čidlo uchycený, ale 0°C se dá zjistit jednoduše. Nádobka s vodou a v ní kostky ledu. Druhý bod, plusový, nádobka s teplou vodou a v ní současně ponořený např. rtuťový teploměr. Tak to dělám já, když ověřuji teploměrná čidla. Práce max,. půl hodiny, bez demontáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Ako si dopadol s reklamáciou? Ja som to overoval, a mne to pekne meria správne a takisto správne to aj reaguje na zmenut teploty po zmene prostredia. Porovnával som aj s Yetim FL, rozdiel bol jedine ten, že Yeti ukazoval vždy o 0,5 stupňa menej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Chova sa to cudne, na dalsi den to fungovalo normalne tak ako som bol zvyknuty z OII. Takze zatial pozorujem dalej. Teraz je to tazko, kedze je relativne teplo, uvidime v dalsich dnoch ked sa to ochladi. Asi je to podobne ako pise boban1108 vyssie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Takze po dnesnom pozorovani - definitivne mam s tym nejaky problem Rano o 7.30 ked som auto startoval ukazoval 11.5 st (auto stalo vonku 2 dni). V radiu vraveli ze v BA je 11 stupnov na letisku, takze predpokladam ze ukazoval dobre. Ked som rano o 8:15 vchadzal do podzemnej garaze ukazoval 12, co bolo predpokladam dobre. Po 2.5hod som odhcadzal, v garazi ukazoval 12.5 stupna!!! (zjavne blbost, pocitovo tam bolo realne najmenej 20 stupnov). Ked som vysiel vom, teplota zacala pomaly rast!!! po 10 min jazdy ukazoval 15 stupnov.... Pozerali sme chyby na diagnostike, samozrejme ziadne tam nie su... takze to bude zaujimava reklamacia. Uz vidim tie debaty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak som bol reklamovat, dohodnli sme sa ze vymenia cidlo. Snad to vyriesi problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.