xshreck Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Kolik natočíte na druhé ruce než máte rekord? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Kolik natočíte na druhé ruce než máte rekord? :) Ty když jedeš na největší otáčky tak to vezmeš nejdřiv do slabší ruky a po roztočení přendáš do silnější? Zkoušel jsem to i timto zpusobem ale výsledek skoro stejný.Jinak na té slabší roztočim na cca 3 tisice otáček a pak to přendávám do silnější :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 roztočím to v levé cca na 11tis :-) a pak strčím do pravé ... když točím ale i jen v pravé tak dám stejně... jenom mám pak víc unavenou ruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 roztočím to v levé cca na 11tis :-) a pak strčím do pravé ... když točím ale i jen v pravé tak dám stejně... jenom mám pak víc unavenou ruku. Ty jseš bejk :) a já jsem sračka! Nechápu to...přitom mám předlokti docela silny a o paži už vůbec nemluvim...prostě nemám asi ten správnej styl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Tak já taky cvičíval :-) zase nejslabší taky zápěstí nemám ... To je o technice... ale i o síle to pak udržet :) akorát po včerejšku mám tak otlačenou ruku že na levé nedám víc jak 10 a na pravé přes 12 xD jsom zkoušel silový v levé :-) 4524 30s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Mě to je taky tak nějak jedno,v které ruce točím.Ale je fakt že mám pravou unavenou daleko dřív než levou.A to jsem pravák.Dnešní točení levou a mám osobní zlepšení Silovýho indexu 30 sekund 4 946 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Tak jsem ho čučka vyčistil,a hle mám nový osobní rekord 11 692. A potom že to nepůjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Pb to chce čistit a starat se o něj jako z bavlnky a čistota je to hlavní ... Ja to čistíň pořádně líhem, abych ho neměl ani trochu mastný ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Pb to chce čistit a starat se o něj jako z bavlnky ;) a čistota je to hlavní ... Ja to čistíň pořádně líhem, abych ho neměl ani trochu mastný ... Jj líh používám též,a jeto dobrá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Rozebíráš to taky komplet? ( rozděláš, což je asi jasné. A pak jestli sundaváš aj tu vodící plastovou lištu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) Jo Zatím jsem ten plastík měl sundanej asi dvakrát,a vždy se to zdálo bejt čistý.Tak asi budu jen občas.Uvidím po rozebrání. Upraveno Únor 22, 2010 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 taky bych to potřeboval vyčistit, ale mám obavy, abych to dal pak dohromady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Na tom není co zkazit ... Sundas gumu po obvodu, odšroubujes ty dva sroubky a zmáčknes ho na bocích. Měl by se ti rozlousknout. Ja to poprvé dělal ve svěráku, teď ho normálně udělám aj rukama. Pak to jenom vyčistis, vezmeš líh, vydrhnes všechno co jde a je to ;) tam není ani co poplest. A vyplatí se to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 právě mi došel druhý PB :-) normální amber ... tak jsem hned předělal display. Musím ho zajet :-) Docela rozdíl oproti NSD signature. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 právě mi došel druhý PB :-) normální amber ... tak jsem hned předělal display. Musím ho zajet :-) Docela rozdíl oproti NSD signature. Rozdil v čem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Má trošku jinačí chod mi připadá. Trošku jinak se mi s ním točí. Jinak otáčky cca stejné a nesvítí to mě štve 12599 ;)) max: 12916 :-)) 13000 se blíží 12948 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 točí ještě někdo? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Hmm pěkně ses rozjel hod photos ať ti můžou zapsat rekord, já se zastvil na 12tis ani prd víc nevím co se děje tak na to prdím a spíše točím levou at se trošku probere, ze začátku byla totiž uplně na hovno ani jsem skoro nerozjel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 12982 Mě to strašně bavilo ... to když sem tady viděl PB tak jsem si ten svůj starý prosě musel opravit a koupit ještě jeden aby náhodou ten starý nerupnul Levou zkouším taky, nemůžu se dostat přes 12000 Max 11960. A připadá mi že ten obyčejný je takový ... nvm .. dá se říct že klade větší odpor než ten signature ale roztočit jdou stejně. Možná mi to jenom připadá nebo už je moc vyjetý ... nebo nevyvážený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Včera sem si dal nálož a dneska mi bolelo zápěstí jak bejk.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Včera sem si dal nálož a dneska mi bolelo zápěstí jak bejk.. A výsledek??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 A výsledek??? bolestivý xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Má smysl čistit PB po necelém měsici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 nevim výsledek, jeste sem si nekoupil PB s počítadlem.. trénuju zatim na nakym co sem kdysi vyhrál od gambáče :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Má smysl čistit PB po necelém měsici? podle toho jak točíš. Myslím si že určitě jo, možná i častěji. Jestli točíš každý den tak by to možná i za ten týden max dva vyčistit když to drhne, není to ono .... já du svůj čistit teď po dvou dnech. Když točíš, tak se ti tam dostane prach a ještě se točením ošoupávají plasty a dělají se takové šupinky, všechno to chce dostat ven :-) a pak třeba bude nějaký ten rekord btw foto po 2 dnech točení: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak jak pokračujete v rekordech? U mě to má spiš klesajicí tendenci...nechápu to ale je to tak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Presne tak. Nejak se nemuzu dostat prez 10k grrr., je ale fakt, ze moc netrenuju. :lool: Ted nejak neni cas ani chut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No taky mě to nejde.Ale vím čím to je.Sem se zbořil,jak zákon kázal :) a eště dnes mi je tak nějak divně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No taky mě to nejde.Ale vím čím to je.Sem se zbořil,jak zákon kázal ;) a eště dnes mi je tak nějak divně :) :) tak to nemužeš kroutít v podroušeném stavu kámo :) Já jsem se rozhodl že ho vyčistim...snad to půjde lip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 cirtit,cistit,cistit! bez cisteni se nedivte ze se toci cim dal pomaleji. to je jako by ste si odendali filtry z oktavky a jezdili tak v prachu par tisic km Taky by se tomu po case nechtelo jet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.