Jump to content

Power ball (OctaviaClub liga)

Blacky

Recommended Posts

Pro jistotu sundej display... ( vezmeš šroubováček, strčíš ho do dírky a zatlačíš opatrně nahoru, v návodech to je a v tomhle případě bych si ho sundal).

Potom si polož PB na zem na bok ( popisovalo se to tu...) a buď si na to dej knížku a zatlač přes ní, nebo zkus zatlačit jenom dlaní na ten bok. Já tlačím většinou tam, kde jsou šroubky.

Hlavně směr síly kterou budeš tlačit by neměl jít na osičku ( musí být kolmo) ... to taky bylo v návodě :rolleyes: Tj proto aby se obal neprohl a nepoškodil nebo nevychýlilosku.

Taky to můžeš zkusit dát do svěráku, ale chce to dát do čelistí nějaké prkýnka aby sis ho enpoškrábal ;)

Musí to jít. Jde to dost těžko, hlavně poprvé.

tak takhle bych to určo nedělal :rolleyes:

může ti to sklouznout a nerad bych si šlápl na ten střed.

:-)

Nvm proč ale je tam posunutej zvuk .... Když to lupne jako v 54s tak už to půjde otevřít ;)

Samozřejmě mám papírovej stůl tak se mi hlavně prohlul :smich: lepší tj asi dělat na zemí :palec: já to chytnu jenom do dlaní a mezi kolenama to udělám uplně stejně...

Já ho mám napůl rozebraný a nemužu ho rozlousknout :P budu muset to smontovat zpátky abych zase začal "trénovat" ;)

Mamce jsem to taky dal a 7900 toček :palec:

Na co chodíš do posilky když pak nerozlouskneš powerball, máčko koprová ;) :lol: :P

• 2 weeks later...

:-D já čekám že mě někdo porazí můj rekord 13051 a furt nic :-D a já ho taky nemůžu překonat ;) (furt 12998 a tak :-/)

jinak jak sem začal jezdit na kole tak mě bolí šecko ... nové kolo = nový posez takže tj nahouby :-)) aspoň mám ale sedátko které mi líp seldo a nebolí mě tak prdel :.-D

Palcem jsem to taky dělával ... ale radši provázek protože mi to připadá šetrnější :-P jak jsem psal ... nevím proč mi popraskal minulý rotor a tohle je jeden z mojich favoritů proč se tomu tak stalo :-D Tak když to někomu prdne po tomhle tak aspoň budu vědět :-) Nebo to bylo pádem na zem z půl metra v krabičce...

Romario: Jéj, neboj se toho.... máš tu video, máš tu návody a rady :-) prostě pořádne zatlačit a nebát se! :-D

• 4 weeks later...