Jump to content

Power ball (OctaviaClub liga)

Blacky

Recommended Posts

ti co ho máte rok ... hučí vám? Nebo hrká v něm nebo má nějaké divné zvuky, silnější vibrace?

Ten můj lepený signature mi teĎ zase strašně skákal, stačilo zase vyčistit a jede docela pěkně na svůj stav ...

Ten nový to samé. Něco tam skákalo a už to je OK. Jenom se daly pryč šupinky z plastů

tak jsem dneska zatočil snad po týdnu a mám nové osobní maximum 11 136 ot.... pak odfotím... taky jsem chtěl pb vyčistit, ale když odšrobuju ty dva šroubky na boku a chci ho rozdělat, tak to nejde, jak na to? je to jenom nasazený? poraďte, díky... mám ten signature...

já začínal na 11500 :-)

Jinak, první pb jsem rozdělával ve svěráku. Chce to dát mezi dvě desky a pomaličku dotahovat. až pukne tak to rozevřít.

Nebo jak říkal kais, odšroubovat, dát na bok na zem, položit na to knížku a zatlačit. Pukne a pak otevřít :palec:

Teď ale už i ten nový jde v ruce. Chce to trošku síly ale není to tak hrozný ... do dlaně a třeba si pomoct kolenama :)

A dávejte si pozor, aby jste na místech, kde tlačíte neměli osičku. Mohla by se ohnout. A někde jsem četl že by se ěl vyndat aj display aby nepraskl.

No lepenej, je to tu psané pár stránek dozadu :))) měl jsem signature a prasknul mi celý vnitřek, tak ho mám komplet polepený a zase jede xD

Jinak s tím signature max. 12760 bo tak nějak :D)

Dneska jsem to nějak přehnal :D Mě pěkně bolí prsty, hlavně palec....

edit: konečně sem dal 12000 na druhé ruce: