RAAF_96 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 MDF jsou v pohode, ale mam vepredu Alpine a maji vetsi montazni hloubku a siroky magnet a uz se mi nevesly pres vystuhu dveri, u plas MDF jsou v pohode, ale mam vepredu Alpine a maji vetsi montazni hloubku a siroky magnet a uz se mi nevesly pres vystuhu dveri, u plastovych se jaks taks vejdou. Kupoval jsem je na ahifi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 ahifi je parádní obchod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Jako s Ahifi nemám taky žádné problémy (koncem roku jsem osobně v tom obchodě kupoval nové zadní repro a max. spokojenost), ale tyto MDF podložky bych si asi nekoupil... :) Ohledně velikostí reproduktorů, tak tě taky mohli upozornit, že jsou na OI moc hluboké... Nebylo by tedy lepší pořídit jiné vhodnější reproduktory, protože pokud chceš mít lepší audio soustavu, tak nechat plastové uchycení není zrovna šťastné řešení...? :( Můžeš kdyžtak dát odkaz ty reproduktory? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 nechytá ti ten magnet o rožek u dveří? já tam musel asi 2-3cm ustřihnout aby se mi vlezl reprák (powerbass) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 košin: taky mě to napadlo, jestli mu to nechytá o rožek stahovačky, ale to by snad poznal, ne? Téměř v každém návodě, kde se řeší instalace nových repro do OI se o tom píše, tak snad o tom ví... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Repra mám tyhle a ano, chytá mi tam kde píšete, ale nejsem zastánce toho něco řezat, cvakat, pájet a podobně, na těch plastových se mi vlezou a popravdě si myslím že i kdybych tam dopasoval MDF tak nevěřím že poznám rozdíl, basy mi jsou stejně na basák a hraje mi to v rámci možností čistě i tak :) konny jsou to Alpine SPE-17CS já mám jen repro bez výšek a výhybek, sehnal jsem je tehda za 500 pak nějakou dobu ležely v garáži tak jsem je dal do Octy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Věř že rozdíl v tom je obrovský pokud použiješ MDF. Já mám repro usazený zatím jen v MDF (nemám dveře vytlumený) a rozdíl je to hodně velký oproti plastovým podložkám. Pozná se to určitě jak na zvuku (to nemůžu posoudit, protože jsem společně s MDF dával i nové repro), ale hlavně nerezonuje tapec. Dřív se mi třepal a rezonoval a po nainstalování MDF je klid ;) . Být tebou, tak ten rožek stahovačky ustřihnu a budeš mít klid, protože ten rožek zavazí kromě OEM téměř všem reproduktorům ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Naprostý souhlas Konny.. A řešit ohnutí pitomého kousku plechu, který nejen, že není vidět, ale je tam naprosto zbytečný, je hloupost :) Já sám jsem ho nestřihal, ale pouze ohnul kleštěma. A kde mi praskl lak, tak jsem to přetřel barvou aby to třeba náhodou nerezlo. A navíc slova jako "do auta neříznu" mě už po uříznutí stabilizátoru a vyříznutí nosníku taky opustily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 přesně, tam to nemá co škodit, já to musel ustřihnout a pak zahnout, asi moc velký magnet..a MDF+vytlumené dveře = třepání zrcátka a jak krásně to basuje, udělej to a budeš si říkat jak si bez toho mohl poslouchat hudbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Fajn hosi jdu na to, drzte palce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Kluci pasují tlumiče z 1.6 na 1.8t? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Mam dilema, jak jsem menil pruziny a mel venku tlumice tak samy padaly ale nahoru sly s odporem, tak jestli jeste rok pojezdit a pak koupit nove (ted setrim na rozvody) Nebo mam moznost sehnat zdrave tlumuce z 1.6 2003. Co myslite? Mely by byt jen trochu mekci ne? Pripadne bude kamos prodavat sportovni podvozek ale ma to jeste niz nez ja ted a z toho mam strach. Co myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Pokud si to pamatuju dobře, tak tlumič by měl jít stlačit celkem snadno, ale vytáhnout by měl jít dost z tuha. Pokud ti ale tlumič už padal sám, tak asi už bude KO... Z 1.6 by asi měly pasovat, ale bude to celé měkčí a předek si asi víc sedne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 na tvoje snížení spíš pošetři a kup nějaké tlumiče pro víc jak 40 snížení, sportovní podvozek nekupuj pokud nechceš přijít o zuby a záda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Takze stlacit snadno a ztuha vytahnout? Jestli je to tak tak by nemely byt uplne v haji, myslel jsem ze maji jit ztuha na obe strany :) Jinak sportovni by byl od DannyOrság mistni clen a jak jsem s nim jel neprislo mi to az tak tuhe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 měl jsem stavítka TA technix - hodně tvrdé, FK automotive - předek OK ale zadek strašně nízko... teď lowtec 40/30 pružiny a origo tlumiče a nádhera, výška super, pohodlíčko, v zatáčkách příjemně přitvrzené, ke stabilitě ještě pomáhají puky z TT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Dnes jsem byl na měření tlumičů a geometrii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 tak to není tak hrozné ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Já tomu grafu moc nerozumím, ale pokud to chápu dobře, tak tlumiče pracují dobře, ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Tlumiče pracují cca na 70% takže nic extra ale úplně v háji taky nejsou :) Rok ještě určitě vydrží a geometrie neseděla jen o 3mm takže taky super, mám aspoň klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 70% je ještě v pohodě, to min. rok i víc ještě vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 teď můžeš s klidem šetřit na jiné věci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Asi ano ^_^ Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Našel jsem inzerát na Fábii, to barevné sladění se mi líbí, přemýšlím že bych ho okopíroval na Octávku, co myslíte?http://www.sportovnivozy.cz/63713-skoda-fabia-19-sdi-pardubice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 počkej na jaro, nahoď kola a pak si udělej nějaký photoshop :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Kolik by stalo nalakovani kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Myslite ze budou stacit dva?http://auto.bazos.cz/inzerat/44580453/Oranzovy-matny-Plasti-Dip-spray-400ml.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 ne, jeden na jedno kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 na kola chce leskou barvu matná ti zanikne... a já bych je rozhodně zajel do lakovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Tak rozhodnuto, nakoupene 4 spreje a budou se davat do barvy kola, predni mrizky a zrcatka :) Uz se tesim http://www.montana-cans.cz/detail/2/montana-black-400-ml#.VOYiRZ9NzqA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.