Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Dobrej prskolet :D a podle toho co píšeš, tak to po těch úpravách jede dost dobře :palec:

pěkný skůtřík,taky budu kupovat na léto,abych ušetřil autu jěždění po městě a hlavně v zácpách.......budu kupovat nový skůtřík 125 ccm sice čínu,ale jsou dobrý recenze na ni :palec:

Do města je skůtr ideální a že je to čína...? Pokud je to nějaká kvalitnější čína, tak by neměl být problém ;) . Já mám taky 125 ccm čínu (Yuki CSR 125) a jsem spokojenej. Trochu byl problém s plastama, ale to jsem snad vyřešil a jinak jsem se zbytkem motorky nadmíru spokojenej ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Budu jezdit do práce tím,mám to 7 km a to není ideální hlavně pro nafťáka. A na čínu je stejná záruka 2 roky jako třeba na Hondu..... a za cenu Hondy koupím 2x ten můj skůtr a jeden bych měl na díly :lol:

Jasně, na takové krátké jezdění po městě je to ideální, to by jsi auto jen trápil, protože by se nemělo šanci zahřát. Jinak s tím co jsi napsal souhlasím, pokud od motorky (skůtra) nečekáš opravdu kvalitu, tak kvalitnější čína je dostatečná za opravdu slušný prachy :palec: . Jinak pokud to není tajný, co za skůtra chceš kupovat? ;)

Konny: Jede to silene dnes me to zvedlo na zadni ani jsem nechtel :D Opravdu kdo se nesveze nepochopi :)

Jinak k cine, mel jsem dva roky Loncin XM 125 a uplne super

Týýý jo, tak to je mazec, ani bych nečekat, že bude takovej malej motor tak živej :palec: . Jinak to je 2T nebo 4T? ;)

K tomu Loncinovi, tak to věřím, že jsi byl spokojenej. Kamarád si tenkrát v 16 letech koupil Kentoya Trigger 125 (řekl bych, že to má stejnej motor) a byl taky spokojenej. Po motorové stránce super, jen to bylo horší s plastama... :)

Odkaz ke komentáři

Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel...

http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712

Odkaz ke komentáři

Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel...

http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712

Tak dobře naladěnej 2T dokáže divy :D . Jinak díky za odkaz, vidím že tam máš hodně záznamů, tak budu mít aspoň co číst, ale vypadá to, že se u tebe měla máša dobře :palec:

maxon ardour mají ho v autokelly :palec:

No vypadá dobře, tak snad bude sloužit bez závad ;) . Jinak kdyby jsi byl členem OC, tak by jsi asi mohl uplatnit i slevu, takže by to bylo ještě o něco levnější ;)

Jinak s B můžeš řídit jen skůtra do 125 ccm, na 125 ccm motorku už musíš mít A1 ;)

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat, nevěděl by někdo jak deaktivovat dešťový senzor tak aby páčka v první poloze fungovala jako klasický cyklovač? Jsem s tím nespokojen, ikdyž mi stěrače nenechávají na skle film (prý je na to senzor citlivý) tak si to stírá jak chce, strašně nepravidelně, tolikrát bych potřeboval setřít a stěrače nic, nadruhou stranu může pokrapovat a stírá to furt... Co jsem zatím četl tak někdo píše že to nejde, někdo že strašně složitě přes ŘJ, výměnou páčky a jiného zapojení, někdo zaje že stačí VAG nebo dokonce vytáhnout příslušnou pojistku? Spíš by mě zajímalo jestli to někdo řešil konkrétně na O1 :)

Předem děkuju

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...