Eidam Odesláno Září 28, 2018 Sdílet Odesláno Září 28, 2018 Tak nova vaha uz je namontovana v aute a ranni start byl v poradku i starty pres den. Po vymene jsem smazal adaptace a ted by uz mely byt srovnane. Tak uvidim zitrejsi start, ale predpokladam, ze bude vse v poradku. Jeste dam vedet a potvrdim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2018 Sdílet Odesláno Září 28, 2018 Super, pristi tyden budu vahu a rovnou radsi lambdu kupovat novou. Dnes se mi posrala i stahovacka ZP dveri, tak i tu musim koupit novou, to mam radost ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 29, 2018 Sdílet Odesláno Září 29, 2018 Tak super že se to vyřešilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eidam Odesláno Září 29, 2018 Sdílet Odesláno Září 29, 2018 Ano, vypada to, ze je to uz ok:) Jen to chtelo trochu vice hledat a dumat. Ted uz jen hlavu a krouzky a auto je jak nove. Dnes jsem ji shodil...ale to uz je jine tema:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Září 30, 2018 Sdílet Odesláno Září 30, 2018 Tak ja se musim pripojit bylo to vahou vzduchu i kdyz jsem koupil novou nejakou nemeckou znacky Huco ze skoda dily tak delala problemy.nicmene aktualne nejsou penize na dalsi tak jsem si rekl zkusim vycistit tu starou(Bosch) a ejhle studene starty uz jsou v pohode ale i tak musim co nejdrive koupit novou(Bosch) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eidam Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Origo je origo, stoji vice ale vyplati se. Viz porovnani co jsem daval vyse. Tak hlavne ze to pomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
atbuild Odesláno Duben 11, 2019 Sdílet Odesláno Duben 11, 2019 Zdravim. Mam ty stejne problemy se starty, po prudce seslapnutem akcelr.pedalu se auto dusi apod., asi taky pujdu do nove vahy. Jenom by me okrajove zajimalo, jestli vam vsem zmizel i ten problem 16556 (bohata smes)? Octavku mame od novoty, v lete bude slavit dvacetiny a ten problem je uz od nepameti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.