petrzkopecku Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Ahoj, poslední dobou mi OI tdi 81kw špatně brzdí. Nejdříve několikrát zabrzdím a je to ok, poté pedál ztuhne, začne brzdit už nahoře, ale moc to nebrzdí. Pak zase jedu nějakou dobu bez brždění, párkrát to zabrzdí dobře, ale když zabrzdím několikrát rychle za sebou, pedál opět ztuhne, nejde moc sešlápnout, ale moc to nebrzdí. Co by to mohlo být? Kotouče a desky jsou ok, kapalina tam je asi rok stará. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Podivej se, jestli nemas nekde prasklou podtlakovou hadicku od posilovace brzd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Měla jsem nedávno ten samý problém, byla to prý děravá vývěva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak jo, byla to ta podtlaková hadička, vypadlá v té rozdvojce. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tom3k Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 ahojte mam presne ten isty problem...najprv bol pedal totalne tvrdy stale z nicoho nic z noci na den...vymenil sa posilovac (nie novy)..a teraz po asi dni sa stane ze niekedy pri slapnuti na brzdu je pedal tvrdy..stalo sa mi to "prvy krat" na neutrali z kopca...myslite ze je zly ten posilovac alebo daco odchadza alebo mechanik nedal poriadne spominane hadicky?atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Podivej se jak ti radi kluci vys - zkontrolovat hadicky podtlaku a podivat se jestli je vyveva OK, potom teprve resit posilovac, nicmene priznaky jaky popisujes vypadaji ze ti nekde unika podtlak a posilovac nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Zdravím dnes jsem koukal na tu vývěvu , protože si myslím že by mohla taky brzdit o trochu líp. Zjistil jsem ze se tam nějak mrcasí ta tlustá hadička co z ni vede. Muže to být ta příčina? A ještě na diagnostice mi řekli že turbo tlačí víc než má a ze se nestíhaji nastavovat klapky muze být na vině právě ta vyveva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.