duch Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 mám problém s přípojením diagnostiky (original vcds) do bcm jednotky po nakodování dodelavaneho original alarmu ( čidla vnitřního prostoru, sirena, tlačítko) v dlouhém kodovani jsem odskrtal a od te doby se vag sice spojí, ale nelze se dostat zpet do dlouhého kodovani centralni elektriky.... gateway ani ostatni jednotky nehlasí žádnou chybu, takže nějakym zpusobem bcm funguje, ale alarm a diagnostika nic, je možný že jsem nakodoval špatně ten alarm, ale proc se to s tim nechce spojit napada nekoho neco ? za kazdou radu dekuju viz: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 takže výměna bcm jednotky pomohla do te doby kdy jsem v kodovani zaskrtl cidlo naklonu a snimani vnitrniho prostou, od té doby se to chová zase stejně, nelze se dostat zpet do kodovani, ani vycist pamet zavad v centralni elektrice už mi dochází trpělivost, je možný nějak znulovat kodovani? zapojeni znova prekontrolovano-ok, po kompletním odpojení celyho alarmu beze změny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 zkus nejnovější verzi VCDS 12.12 je docela historická 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 ODIS si neskúšal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 vcera vecer jsem jeste zkousel posledni verzi vcds 14.10 a nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 hoši vyřešeno, funguje ve škodovce mi smazali špatný kodovani, nakodovali pres vas original, po postupnem kodovani se strachem pres vcds jsem nakodoval snimani vnitrniho prostoru bez snimani polohy a bcm na to ok, takže snímač je nejspíš pouze na snímaní pohybu a ne na polohu jak mi uváděl majitel eshopu www.skoda-parts.cz kde jsem objednal kompletní dostavbový set originalního alarmu což bylo: siréna, kabeláž, prý snimani polohy a prostoru a vypínač, který mi jaksi zapoměl poslat a po třech týdnech kdy mi udajne poslal už dvě tlačítka a nepřislo ani jedno, jsem si ho objednal sám ve škodovce (po telefonu mi řekl cenu 150 Kč za tlačítko, škodovka 672 Kč) dale pak dodat fakturu byl další problém jentak mimochodem moje další osobní zkušenost s překupníky a jim podobnými..... nesnáším kdyz ze mě někdo dělá vola a to se panu Pražákovi celkem dařilo... takže jsem si zjištoval a toto čidlo, ktere mam namontovane 1z0951171 má udajne byt kombinovane ( poloha,prostor) ale je pouze prostor... nevite nekdo čislo toho kombinovaneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Relaxik Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Pražák z skoda parts je podvodnik (odrbávak) prvej triedy, len skoda ze sa mu vsetko prepecie ale raz urcite natrafi aj na cloveka ktorý mu to vysvetli rucne ze odrbavat sa nema . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.