zodac Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Zdar chlapi, potreboval bych poradit, musim koupit nove obaly xenů na svoji Oktuli, ale nevim jak je na tom se svitivosti pres ty cocky znacka DEPO oproti originalum, prece jenom stoji asi o 2000.- mene nez ty originalni svetla, abych nekoupil treba neoriginalni a pak byl nastvanej, ze jsem usetril na kazdym svetle 2000.- ale nesviti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Vlastní zkušenost nemám, ale vycházím ze zkušeností jiných a prý kvalita nic moc, údajně to za to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Ja si to myslel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Nedavno sem menil jedno svetlo a je to des, zpracování nic moc a dokonce sem musel prilepit patici s zarovkou na parkovacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Hanys888 : myslis ty repliky jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 jo repliky vyrobce byl DEPO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Hanys888: A svitivost oproti originalu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Zatim nemuzu říct, protoze to neumim nastavit aby to svitilo dobře, jak sem to přehazoval chtel sem prehodit i nastaveni sklonu, ale nepasovalo tam z originalu tak se to cele rozhodilo sviti to dolů a doleva. Menil jsem jen jedno svetlo protoze bylo praskle sklo. O vikendu to budu dělat znova pak dam vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ok a jsem zvedav :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Tak mam to nastavene sviti to celkem dobre, menilo se jen jedno svetlo takze jde poznat ze to nove sviti vic u druhého by se musela vycistit cocka, pro priste bych ale koupil radeji original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Diky moc, pujdu do tech originalu teda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 A jeste jeden dotaz : jak a kde ti seridily svetla? vsichni mi tvrdi ze xenony se nastavuji samy, ale pripada mi, ze i tak sviti dost nizko .. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Nastavují se samy jen podle zatížení. Nastavení na výšku a stranu se dělá pomocí šroubů, ale xeny musí být nastaveny v servisní poloze přes Vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 ahaa :) diky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Akoon Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Neoriginální světlo bych už nedal, mam jedno namontováno na oct. nejdou seřídit jak originál, uhly nesedí a rozdíl výšky dosvitu mezi potkávacím a dálkovým je dvojnásobný. Byl sem v škodovce na seřízení a tam mi řekli že nejdou seřídit a nesedí uhly. Doporučili mi vyměnit světlo, můžu mít pak problém na technické. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Akoon: to mas halogeny H4 nebo xenony s čočkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Obaly jsem dlouho řešil a nakonec jsem dal originální ( za 7tis. + nové výbojky ) a přeházel jsem jednotky a jsem rád, že jsem nešetřil.Seřízení Xenonů lze jak bylo zmíněno přes nastavovací šrouby, ale jde o to zda jsou dodělávané nebo origo.Pokud jsou origo včetně čidel tak nejprve zapolohvat motorky ( přes VAGa ) na nulovou polohu a pak nastavujeme mechanicky přes šrouby za pomocí regloskopu např. na STK.V druhém případě vše mechanicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zodac Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Bohouš : koupil jsem orig. svetlo ale jeste jsem je tam nedal, takze budu informovat az tam budou. Ale diky moc za navod jak seridit svetla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.