Přejít na obsah

speKtisova kokta :)

Doporučené příspěvky

já to lepil solikonem ale po roce sem to strahnul a koupil v baumaxu oboustranou pásku za 250kč takový čtverečky 4kusy 2x2cm nastříhla dle potřeby a přilepi hnedka drželo jako sviňa :palec: už to mám 2 roky a super ..... ten silikon by to taky udržel ale musís to něčím zatěžkat a to sem neudělal tak to presně nelícovalo

Odkaz ke komentáři

Obautodíly.cz Jinak jsem z Chomutova :palec:

Mám dotaz, nevíte někdo, jak funguje tohle tažný a jestli se dá někde sehnat ten bajonet? Má se to nějak vyklopit ven nebo se jen nacvakne tak jak to je na fotce? Mám tam německou 13-ti pólovou zásuvku... Člověk co má 5 bajonetů na skladě mi řekl že tohle nikdy neviděl :lol::lol:

post-30002-0-59424900-1420905382_thumb.jpg post-30002-0-00136700-1420905388_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo vypadá to skvěle :) Už aby nahoře seděl basák :palec: Jen je tam krkolomnej přístup dolu k rezervě... Bylo by asi lepší sehnat celej ten spodek z auta, kde byla ta podlaha originálně.. Takhle je nutné vždy jednu stranu povolit a přizvednout. Víc to oříznout nejde protože je tam to prkno

Odkaz ke komentáři

Vypadá to skvěle i v reálu :palec: Já tam měl předtim žlutou, která tam vydržela rok... A když jsme jí sundaval tak jsem jí musel pistolí nahřát a tahat jak blázen :lol: Ta se sama určitě neodlepí :palec: Udělej tam přesah cca 3-4mm, nahřel jí z čelní strany a ona se sama obalí kolem blinkru... A dá to práci sundat i tobě, natož aby se odlepila sama :palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Seřízlej ho mám samozřejmě. Jenže je tam pak ta dřevěná deska, která lehce zasahuje pod tu příčku a brání mi v přístupu k rezervě... Napadlo mě sehnat ten spodek celej novej z auta, kde ta podlaha byla z výroby... Nemo mam řezat i do toho dřeva? To se mi dvakrát nechce

Odkaz ke komentáři

Jojo tak tak :D Jinak podlaha mě stála 900 :) Ale viděl jsem jí i za 1200-1500.. Třeba jsem měl jen kliku :) Můžu tě o něco poprosit RAAF? Zkus prosim tě odklopit víko jako bys chtěl vyndat rezervu.. Jde to bez problému? Jde mi o to, jestli je ten spodek při origo podlaze nějak líp vyřešenej a mam ho shánět nebo je to stejný. Já s tim musim docela bojovat... Dík :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...