hanys888 Odesláno Září 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2015 neměl sem včera moc času tak sem jen sundal kolo a mrknul na hadice a jeste sme zkouseli mackat brzdu a nikde nic neteklo, dneska asi shodim buben i kdyz kdyby teklo prase kdovi jestli by to rozprasilo az tak moc, kdyz k tomu pricuchnu tak brzdovku necitim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2015 sací koš vyčištěný :) moc bordela tam ani nebylo, ale jak sem sundal vanu slo videt, ze na pravidelnou vymenu oleje nekdo sral, vana neteče takže přetěsněné to je dobře a dneska mi přišel podvozek, ještě čekám na uložení a šup na auto, ale dostalo mě že k tomu není žádný návod teď sem z toho v lese jak se to šteluje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 hezky :) tak jsem zvědavý jak budeš spokojejn jinak zadek je jasné, štelovací matku dáš dolů do nápravnice, zespoda přitáhneš kontra matkou a čím výš vyšroubuješ tím výš bude zadek předek se dívám že na červeném není štelovatelný v těhlici, takže jestli se nepletu když vytočíš matku nahoru tak půjde auto níž naštěluj si to doprostřed oboje a dej na auto, pak doladíš na zvedáku raz dva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Moc pěkně si hraješ ! Jen tak dál ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 díky :) teprve začínám, chci to mít TOP příští rok, už chybí jen předek a střecha a potom sehnat někoho kdo mi narovná ohnuté prahy a kousek podlahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 sem se dneska nudil s kamosem tak sme zkouseli hodit jeho 18ky na moje auto a nevypada to spatne :) pristi tok chci aspon 18 a pres zimu pujdou ty moje cerne do stříbrný nebo nejake barvy co pujde videt ta cerna je pekne jen z blizka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 hodně dobré na 18 " !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 (upraveno) Neproda je kamarad ? Jsou pekny ;-) autu moc slusi Upraveno Září 30, 2015 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 A jaky je na 18 pocit z jízdy? Taky uvažuji nad 18 ale hodně lidi mi říka ze nesmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 nechapu ze se kazdej boji 18" :D na vse se da preci zvyknout a hlavne prechod ze 17" skoro nepoznas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 na serii 18ky pohoda :-D o vikendu nahazuju TA tak uz se zacinam pripravovat na kostitras :-D na prodej nejsou jinak bych je uz bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 jojo TAcko je prej hodne tvrde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Hopsa to statecne mam ho na aute, a kdybych mel jen jedno auto tak nikdy v zivote:-) kazdopadne na aute ve kterem jednou za tyden zablbnu je to zadouci, naklony se eliminovaly a stabilita pri zmene smeru se zlepsila takze za me spokojenost:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 kamos ma na golfu III jom podvozek a pres velke hrboly normalne vyskakuju ze sedacky :-D ale bral sem na rs tam je jine zatizeni a náprava je po GO tak snad to nebude tak strasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 mam TA a skáču taky :D :D a ještě to mám na denní ježdění :D ale na vše se dá zvyknout ...mě už to nepřijde, jen když někoho náhodou vezu tak ten má drobet problémy, když na to není připravený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 dneska došlo ulozeni tak predek je pripraven na sobotu :) na zadek koupim az dalsi výplatu nejak mi to uz nevychazi :-D spis nevim jaky dat doraz dozadu jestli z rs nebo klasika na lift 128mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 podvozek na aute :) zase mensi komplikace s kteryma sem vicemene pocital,tycky od stabiku mam pryc a musim dat klasicky pac ted je na volno a klepe o rameno. Potom predek nemuzu vic spustit protoze mi pak dre guma o ty dve stelovaci matice, ale je to pohodlne zadny kostitras jak si hodne lidi stěžovalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 neco z dnešního srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 a ještě něco z focení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Krásně nizoučko ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 krásné fotky :) a podvozek tomu fakt prospěl :) co kola? budeš brát ty 18" nějaké ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 no az po zime snad, ale uz to nebude jednoduche, musi to tam vlezt a nedrit o tu stelovaci matku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 včera zase náprava dole a vymena stabiku za klasicky 23mm, lezim pod tim nak moc často :-D snazil sem se tu nápravu dat stejne, ale i tak sem to rozhodil, ted to tahne trošku na pravou stranu. ještě vymenim nekdy spojovacky a poficim na geo . ted konečne muzu rict, ze ten podvozek funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Vyndaval jsi nápravnici takhle z pod auta? Tak to máš můj obdiv, já sem kvůli tomu byl na zdviži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 tak to neni nic hrozneho, predek drzi ramena v tehlici a mam to ma zvedaku jinak by zadek napravy spadnul. spis ten stabik je tak debilne tvarovaný nad poloosou, z rs sel ven rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 dneska sem konecne dal obal na baterku, jak sem si krasne zanadaval :-D to uz je lepsi menit stabik nez tohle, nejdriv sem sehnal obal pak mi chybel drzak pojistek tak sezenu i to i kdyz je vic druhu, dneska zjistim ze predface ma kratší kable no to uz sem mel nervy nekde, tak sem to vsechno odizoloval a natáhnul co nejvic slo, ale jeste to chce si s tema kabelama pohrat o vikendu :) no a jak sem dal stabik tak uz to auto zas plave i na TAcku a na nerovnostech zas taha volant, predtim to bylo uplne jine kafe, ale zase v prudkych otáčkách to ztracelo prilnavost ty gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Přezuto na zimní a mezitím si hraju s letníma, dva dny sem si po večerech hrál jak bych si ty kola představoval, zatím jen sem odloupal černou barvu pak to přijde vyleštit a černá znova stříknout plus nové Škoda pokličky :) mohlo by to vypadat fajn v pondělí na to hodim gumu a zkusim jak se to bude tvarit na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Za mě ty celočerná kola vypadají menší, kombinace stříbrné čelní plochy a černé zadní části vypadá mnohem líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 jsem zvědavý jak budou vypadat na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 taky sem zvedavy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.