Přejít na obsah

Rady při koupi Octavie, na co si dát pozor, co si ověřit...

Guest astrid

Doporučené příspěvky

Stačí číst a je jasno. A ty bludy mi stačili.

VSemi: Máš divnou úvahu nebo jezdíš jak prase a pak se ti plete každý do cesty. Pokud nevíš jak se jezdí, tak by si se měl rychle naučit jezdit. Já si dokáži představit jízdu po dálnici úplně klidně, také po dálnici jezdím často a i s plně vytíženým autem a pohoda, takže píšeš nesmysl. A spousty lidí cestuje i ze slabšími auty. Zkušenost nemáš a asi by to chtělo ti vrazit do ruky tříkolku, aby jsi se probral.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Stačí číst a je jasno. A ty bludy mi stačili.

VSemi: Máš divnou úvahu nebo jezdíš jak prase a pak se ti plete každý do cesty. Pokud nevíš jak se jezdí, tak by si se měl rychle naučit jezdit. Já si dokáži představit jízdu po dálnici úplně klidně, také po dálnici jezdím často a i s plně vytíženým autem a pohoda, takže píšeš nesmysl. A spousty lidí cestuje i ze slabšími auty. Zkušenost nemáš a asi by to chtělo ti vrazit do ruky tříkolku, aby jsi se probral.

No VSemi asi by jsi měl zavřít servis a konečně osedlat kolobrndu :rolleyes: :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Ale jel, akorát o tom nevíš. A to ti klidně můžu ukázat fotky, jak řádím na autodromu v mostě s WRC, dáme si někde sraz? Abys viděl, že nekecám. Fotek mám dost, pronájem na hodku stojí cca 30 000. Jinak bych do toho šel znova, jestli má někdo odvahu.

Tak já to beru můžeme si dát aspoň 2 okruhy pane WRC uvidíme taky tam občas zavítám mám to za kopcem :rolleyes: Aspoň se konečně naučím řídit

Odkaz ke komentáři

mě by bohatě stačilo tě potkat někde na dalnici...ale urco bych tě poznal... 1,6 55 co peláší v levem a problikáva at ji všichni uhnou.. :)

a na okruhu sem byl několikrát taky....a kurzy (ne)bezpezpečné jízdy sem taky chodil,na ty školení a jízdy do vyškova...

a když říkáž že podle tebe jezdím jako prase.....ja sem nikde nenapsal kolik jezdim..ale někdo tu psal že plně naloženy jezdí 150 a 170 si taky drží v klidu :lol: podle sebe soudim tebe :)

nemá smysl tu cokoliv řešit....vraťme se k tématu a nezasírejme to tu dohadováním se :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
mě by bohatě stačilo tě potkat někde na dalnici...ale urco bych tě poznal... 1,6 55 co peláší v levem a problikáva at ji všichni uhnou.. :)

a na okruhu sem byl několikrát taky....a kurzy (ne)bezpezpečné jízdy sem taky chodil,na ty školení a jízdy do vyškova...

a když říkáž že podle tebe jezdím jako prase.....ja sem nikde nenapsal kolik jezdim..ale někdo tu psal že plně naloženy jezdí 150 a 170 si taky drží v klidu ;) podle sebe soudim tebe ;)

nemá smysl tu cokoliv řešit....vraťme se k tématu a nezasírejme to tu dohadováním se :rolleyes:

Tak tak :) :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Ale jel, akorát o tom nevíš. A to ti klidně můžu ukázat fotky, jak řádím na autodromu v mostě s WRC, dáme si někde sraz? Abys viděl, že nekecám. Fotek mám dost, pronájem na hodku stojí cca 30 000. Jinak bych do toho šel znova, jestli má někdo odvahu.

Jinak nevím kde jsi vzal že to stojí 30tis.? Pokud vím tak jsou pravidelně pořádané dny pro veřejnost a já jsem na posledy platil 4.5tis :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

sem od UH.............a tyhle motory máme v bazaru 2 takže se v tom můžu projed kdykoliv.... pochop že máme každy jiný nazor na výkony motorů...pro mě je málo i těch 90kW co mám já...jezdím spousty km po dálnicích a prostě na předjetí ten výkon potřebuju...potřebuju aby to auto táhlo i v rychlosti 130 a víc...

jezdíme často do DE a kde to jde tak jedu "co to dá"....prostě pro mě auto které ve 100vce přišlápnu a ono se začne plouživě rozjíždět je slabé

Odkaz ke komentáři

My jsme si pronajali celý autodrom a v ceně bylo pohoštění, formule, jenže k té jsem se už nedostal, došlo k poruše a já byl v seznamu jako poslední, pak WRC a testovací Octávka 1.6, ale upravená a tam nám instruktor vysvětloval jak se má jezdit na okruhu. A za ty prachy to byla paráda, jen jsem museli vyplnit papíry, kdyby se nám něco stalo, aby se o nás někdo postaral.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
chipmanne..on myslel v běžný den to mít jen pro sebe..dny pro veřejnost je neco jiného..tak je moc lidi a nemůžeš to tak prohnat

Můžeš je to vždy limitovaný počtem aut (kvůli bezpečnosti ) :) jezdím tam takhle pravidelně jen kdyby ty gumy tak netrpěly :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Rady při koupi Octavie, na co si dát pozor, co si ověřit..., Rady při koupi Octavie - poradna

kluci..už bych to fakt ukončil tady....když tak můžem pokecat v hospodě ale tady to akorád zasíráme

JJ stějně už bylo vše řečeno !!!!!

Odkaz ke komentáři
Opravdu šlo o naši akci a platila firma, ale ty peníze bych obětoval.

Nemyslel jsem z autem z bazaru, ale s mým, aby jsi uvěřil. UH je Uher. Hrad.? Já ze ze stovky na stopade doatanu rychle. Sám by jsi viděl.

v bazaru máme 2 1,6 55kW tak vím jak jedou..a pokud ji nemáš upravenou tak jedou zhruba stejně bych řekl...

JJ..Uherské Hradiště

ano..dostaneš se ze 100 na 150 rychle..ale já tam budu rychlejc a 1,8T tam bude ještě rychlej...

Odkaz ke komentáři

pro mě je prostě důležité jak to auto zrychluje....a to mě ta 1,6ka nedá....prostě je to každeho názor...

ten motor nemusí byt špatny(poruchový) ale za mě je prostě slabý....... jak někomu stačí 37kW ve fabii junior tak mě prostě nestačí těch 55kw....

řešil bych tu časté poruchy motorů a co se týká koupě...zaplacolo se to tu 5ti strankama dohadu 5lidí o 1,6ce a nic víc..

Odkaz ke komentáři

neviem ako je to u vás v ČR hoši, podľa toho ake reči tu dávate má 90% ľudí u vás auto s objemom 2-4l, výkon min 150kW. Minulý rok u nás prebehlo tzv. šrotovné. No ľudia ktorí mohli si proste nechali zošrotovať svoje staré auto (vieme ktoré tvorili väčšinu) a doatali poukaz na zľavu pri kúpe nového. Skutočne vám treba hovoriť aké motory a aké výkony tie autá čo si teraz kúpili majú? Poviem vám že to určite nie sú 2.0 ani 1.9 TDI v prevažnej väčšine. A také autá sú aj celkovo na našich cestách v prevahe. No ale ja zabúdam že tam u vás pod 150kW nejdete no. Existuje X ľudí ktotrí stále chodia aj na 20 - 30 ročných autách čo sa s OI s motorom AEE nedajú porovnávať zo žiadnej stránky a niekto mi tu 2 dni bude písať ako je to AEE naprd pretože ide horšie keď je naložené, alebo že ide horšie do kopca. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

to už zaléží kdo jak "pohodlně" chce jezdit...... ;)

a to že prodávané byly malé obsahy s výkonem moc společného nemá...a např takový yaris 1,0 50kw bylo do města žihadlo..na křizovatkách tomu málo co stačilo..50kW a malá váha ;) ..jen na obchvatě když sme ve 3 lidech předjížděli sem se málem posral strachy protože i když auta co jeli naproti byly daleko a s OCT bych předjel 4-5aut zaráz tak s jarinem sme předjeli jedno a trvalo to neskutečně dlouho....ve vyšší rychlosti kolem té 100vky už to prostě tak netáhlo

a to že se prodávaly fabie 1,2 co žerou stejně i víc jak 1,4ky a oproti tomu je tem 3válec děs...tak ty lidi nechápu..každý si kupuje to na co má a co mu (musí) stačí...

já osobně považuju těch 100kW za optimální... míň je na denní delší cestování po čr málo a mít zas nějakych 200kW je zbytečné...to je můj názor a nikomu ho nevnucuju

Odkaz ke komentáři

Presne tak. Vykon ne kvuly tomu aby se s tim blblo a dokazovalo ale gdyz potrebuju tak slapnu a vytahnu se z nejake situace gde bych s slabsim skoncil spatne. A to zrovna nejsem zvyky na sylne auta a s nima moc nejezdim, ale tak uz mam par desitek tisic najeto s swiftem 1,0 a feldou 1,3. Super auta, ale na ceste mimo mesto je treba poradne dumat nad tim gdy a gde predjet. Stalo se my ze jsem kousek za Valmezem smerem na Novy Jicin zacal predjizdet kamion ktery gdyz jsem byl skoro u kabyny zacal zrychlovat a mne se ta rovina sakra zkratila, zped zaradit by jsem se nedostal prave kvuly dodavce ktera se zacala cpat za kamion, tak jedine zavrit oci a prorazyt podlahu a modlit se ze to zvladnu. Nejsem nejakej profik ale zacatecnik zrovna nejsem, takze vym co si od auta muzu dovolyt. No a v takove situaci bych s moji octou jeste predjel toho kamonaka a jeste bych mu stihl zamavat. Ne rikam jeste jednou ze se jedna o spatny a slaby motor, ale mluvyt o tom ze se s tim da pri plnem nalohu zrychlovat do kopce taky neni rozumne protoze to neni zrychlovani ale pomale rozjizdeni, a jeste potknu to ze pri tech predepisovych 130km/h otacky jsou podle mne daleko od tech nizkih gde prave ten motor zabyra.

1,6 pro dva lidi a pro defanzivniho ridice ktery se dodrzuje rychlostnih predpisu jak blazen (tim nemyslym nic spatneho) tak je ten motor uplne OK ale ja se priznavam ze se rychlostnih predpisu moc nedodrzuju - ne ze jezdim jak svina ale jedu proste podle moznosti auta a vozovky.

Take jsi myslim ze takove kecani a vymenovani nazoru muzeme prehodit do nejakeho noveho temata, prece je tu hodne off ale rozhodne ne prestat s timde protoze forum je na to aby jsi lidi vimenovaly nazory a kecaly.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...