Přejít na obsah

Rady při koupi Octavie, na co si dát pozor, co si ověřit...

Guest astrid

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
to sme dva chipmene :D

4letý po lízačce brunello rosso(ta vínovo fialová) sedan....béžový interiér..benzín..jen mě sere že to toho nedaly něco normálního...1,4-škoda slov.......1,8...no...asi jediná možnost... 3,6to mě doma neprojde :D ale i tak..už je to moc.. škoda že do toho nedaly 2,0 z RSa nebo nějaký 2,5..benzín

no a to sme se tu s chipmenem s váma dohadovali o motorech když to sou vaše první auta??? :)

já že máte projeté všechny když ste tak hájili tu 1,6 55ku ;)

to by pak byla jiná...by ste změnili názory :D

Ty voe čteš mi myšlenky tohle přesně chcu jak barva tak interier gut a co se týká motorů tak ta 3.6-tka má docela konstrukční problémy ,ale údajně by to supa měli začít dávat ten jejich zázračnej 2.0TFSI :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
ty a benzín?? nééé...........................co se děje :D

už máš konečně na benzín?

Měl jsem tu čest svést se v supuII s dieslem a je to na to auto prostě málo ,ale kdyby tam dávali ten 3.0TDI neváhal bych :)

Odkaz ke komentáři

já na ty kombále nejsu....sedánek......na prácu a sraní věcí do auta mám mareu....

takže OCT a její veškeré nastupkyně jsou auta na víkend a projížďky..takže hlavně pohodlíčko a aby to krásně vypadalo a byla radost se v tom projíždět...spotřebu neřeším...když se mám chuť ploužit tak se kochám a ploužímse..a když mám chut jed tak šlapu a jeduu....

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
já na ty kombále nejsu....sedánek......na prácu a sraní věcí do auta mám mareu....

takže OCT a její veškeré nastupkyně jsou auta na víkend a projížďky..takže hlavně pohodlíčko a aby to krásně vypadalo a byla radost se v tom projíždět...spotřebu neřeším...když se mám chuť ploužit tak se kochám a ploužímse..a když mám chut jed tak šlapu a jeduu....

Njn to jsou oni co neví co s autama :) :D :D jedno auto na sobotu další na neděli :D :D

Odkaz ke komentáři

marea je pracovní.....musel sem ji koupit páč když sme potřebovali s kámošama nějaké vetší díly převest např nárazniky tak do OCT sem to dávat nechtěl..tam mám čisto a další 2 kluci mají passata sedana a golfaIV..takže sem to vzal na létačku..byla lehce ťukla na předek a bok...dala se do kupy a léce statečně se vším co potřebuju...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
marea je pracovní.....musel sem ji koupit páč když sme potřebovali s kámošama nějaké vetší díly převest např nárazniky tak do OCT sem to dávat nechtěl..tam mám čisto a další 2 kluci mají passata sedana a golfaIV..takže sem to vzal na létačku..byla lehce ťukla na předek a bok...dala se do kupy a léce statečně se vším co potřebuju...

Njn to chápu toe pak paráda když jsou dvě auta :rolleyes: tak jsem se dnes snažil jet autem ale ta noha prostě chybí sakra aspoň to mám trošku čistý

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
ten automat v OCT taky není zlý..sice to není ono co teď ty nové ale dá se...

No nevím je to to samé jako když srovnáváš starý haldex a teď ten novej :D je to prostě nikde jinde :rolleyes::angry:

Odkaz ke komentáři

No taku jsem pro manual ale tak jak se kazdej den motam cca 50km ve meste a milion krat zaradim jednicku a furt to je jedna-dva-tri-jedna-dva-zpatecka-jedna...... a tak do nekonecna (diry, retardery - zpomalovace - semafory...), tak bych rad ten automat zkusil ale v O1 je nevyhoda v tom ze to v TDI ma spotrebu o hodne vissi nez manual a tak celkem tu spotrebu mam velkou (7,5l/100km) a zrychleni je takove mrtve. Ale treba 66kw + chip + trysky + automat by uz mohlo byt jine kafe. Ted by se mu moc nebranil, uz mam problem - prava ruka je silnejsi nez leva a vse kvuly manualu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
No taku jsem pro manual ale tak jak se kazdej den motam cca 50km ve meste a milion krat zaradim jednicku a furt to je jedna-dva-tri-jedna-dva-zpatecka-jedna...... a tak do nekonecna (diry, retardery - zpomalovace - semafory...), tak bych rad ten automat zkusil ale v O1 je nevyhoda v tom ze to v TDI ma spotrebu o hodne vissi nez manual a tak celkem tu spotrebu mam velkou (7,5l/100km) a zrychleni je takove mrtve. Ale treba 66kw + chip + trysky + automat by uz mohlo byt jine kafe. Ted by se mu moc nebranil, uz mam problem - prava ruka je silnejsi nez leva a vse kvuly manualu :huh:

No nevím co by tomu chipu řekl automat :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
jel si v tom někdy??? pokud ne tak si přišel o hodně....v čem se ti automat nelibí? v čem je manuál lepší???

Ví prd nechápal jsem jak němci vymakali to DSG super vždyť to řadí rychleji než samotný řidič :D

Odkaz ke komentáři

každý automat řádí rychleji než manuál....a DSG je vrchol....plynulé,rychlé...a automat v BMW je perfektní...nechápu co se ti na tom nelíbilo..spíš si s tím neuměl...já sem v té X5 taky jel a nemůžu říct špatného slova...krásně plynule...furt si držel otáčky dole ve městě a když si to pak "přešlápl" tak podřadil o 2 krásně bez trhnutí...manuál se může jít zahrabat...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
každý automat řádí rychleji než manuál....a DSG je vrchol....plynulé,rychlé...a automat v BMW je perfektní...nechápu co se ti na tom nelíbilo..spíš si s tím neuměl...já sem v té X5 taky jel a nemůžu říct špatného slova...krásně plynule...furt si držel otáčky dole ve městě a když si to pak "přešlápl" tak podřadil o 2 krásně bez trhnutí...manuál se může jít zahrabat...

Tak tak DSG je stále o jednu rychlost na před proto toe dvoustupňový automat super věc :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...