Romix95 Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 (upraveno) Pěkný ;) ;) dotázek je to po snížení tvrdší se sériovými tlumiči nebo to není znát... ? :) Upraveno Prosinec 5, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Diky chlapi ☺ Fanny47: no plan by byly, a hodne , ale bouzel nejsou moc finance, takze tak pomalicku neco jednou za cas ☺ Martin_TDi: taky jsem spokojenej, no i s tlumicema to musi byt o hodne lepsi no , mozna casem Romix95: oproti seriovym se pohodli nijak zvlast nezmenilo, jako je to mirne tvrdsi ale jako fakt jsem cumel ze i kdyz si to sedlo niz a do zatacek se uz tak nenaklani atd tak presto se prakticky zachoval jizdni komfort 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Potrebuju radu,uz nejakou dobu mi nejak blbe hraje radio, jakoby spatny signal porad, coz nikdy nebylo, vzdy jsem chytal paradni signal, tak jsem si rikal jestli antena neni vadna nebo zesilovac signalu, ale dneska az jsem si vsimnul ze pri nenastartovanem aute to hraje uplne v poradku ciste ale jakmile nastartuju tak konec, zas hraje spatne, nevite cim by to mohlo byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 24, 2017 Sdílet Odesláno Květen 24, 2017 Me to rusi denni sviceni Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2017 To nemam, jak rikam bylo to z niceho nic co to zaclo blbnout, nic sem nedodelaval s nicim sem se nehrabal :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červenec 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Tak jsem prisel na to ze mi to rusi ty Led H4 co jsem si tam dal, kdyz jsem tam dal zpatky klasicke zarovky tak je to v pohode ale jak tam mam ty Ledky tak jakmile rozsvitim tam to to zkazi signal v radiu , jak je to mozne ? :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Srpen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2017 Tak nastal zase problem, mam vadne cidlo abs na zadnim pravem kole, rikal jsem si ze ho vymenim ale utrhnul se mi sroub co drzi to cidlo, co ted ? :( bez toho sroubu tam ten novy asy drzet nebude ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 29, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2017 Na prave strane se to celkem dobre odvrtava, delal jsem to na leve a tam vadi vyfuk.... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 No já ho utrhl taky, nebyl čas, tak jsem ho tam dal bez šroubu zatím a už to pár set km drží.... Ale samozřejmě lepší odvrtat a dát nový šroub... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Srpen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Jde to tam odvrtat aniz bych to musel sundavat jo ? no uvidim, ted jedu na dovolenku tak uz to kaslu ale jak prijedu tak se na to podivam a neco vymyslim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Mam pocit ze budes muset vyndat tlumic, potom by melo byt mista celkem dost... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 31, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 jj... tlumič musí ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Ahoj , mam problem, zaclo mi neco hucet na predni naprave z niceho nic, myslel jsem ze je lozisko v cudu ale kdyz jsem sundal kolo tak jsem zistil ze byla povolena matice co drzi naboj (viz video nize), po dotazeni vsechno ok, jak je to mozne ze se mi samovolne z niceho nic povolila ?! :ohttps://www.youtube.com/watch?v=TfwhtOAfb-w&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Chlapi pred par mesici jsem menil predni brzdy , daval jsem kotouce Brembo max a desticky s keramickou primesi Textar a kdyz je chladno tak nez se zahreji tak piskaji, je to normalni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 já bych řekl, že jo .. a že je to i zbytečné takové desky :D měl jsem kdysi na felině okruhové kotouče Zimmermann a desky tvrdé Ferodo .. to byl kravál ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 5, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2017 Keramické desky jsou super. Mám je taky, ale s Textar kotoučema a nepíská mi nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 Tak hlavni duvod proc jsem je koupil je aby mi tolik nespinily kola no, coz funguje vyborne :D ale to piskani me fakt stve, zeby to nesedelo s tema kotoucema ? :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 6, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 Já mám ATE Ceramic s kotouči Textar a super ani pípnutí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 7, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2017 Zkus jim dát pořádnou čočku a třeba to přestane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 7, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2017 Nebo si říkej že máš pořádnej závoďák... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2017 Martin_TDi: no za zkousku nic nedam? nebo ze by tam byl uvizlek kaminek nebovtak ? Ale to by asy piskalo porad ? Spooky1: to bude asy nejjednodussi , rada nad zlato ? Jo a jeste jedna vec, nedavno jsem měnil cidlo otacek na pravem zadnim kole, chvili byl klid a pak po nejake dobe se zase rozvitily ty dve kontrolky, ale nesviti porad. Kdyz kousek popojedu a znovu vypnu a nastartuju tak uz se nerozsviti, par dni pak treba vubec zas besviti a pak zas se z niceho nic rozsviti, ale vzdy pomuze to ujeti par metru ,vypnuti a opetovne nastartovani , nevite cim to muze byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Diagnostika ti hlásí stále to pravé zadní čidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Na diagnostice sem s tim jeste nebyl no, kolega co ma diagnostiku ma ted rozbity notebook tak jsem to jeste nenapichnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Prosinec 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 Chlapi umi nekdo nakodovat na moji octu odemceni kufru dalkovym ovladacem ? Trinec a okoli ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 tak takovy poznatek k tomu cidlu otacek vco mi blbnul, vystrikal sjem kontakt sprejem na el. spoje acca mesic bez problemu ale ted prez tyden to zase zaclo delat , bude asi problem nekde v tom kontaktu ze ? zeby cidlo melo vadny kontakt ? a jeste poznatek ze mi to ted zaclo delat uplne ve stejnou domu jak mi prestal fungovat park asistent :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Chlapi potrebuju honem poradit, dneska jsem jel 400 km do prahy , a na tych rozbitych cestach kolem prahy mi zaclo neco jakoby drncet v predu pod autem kdyz stojim na volnoveh, a kdyz ve stoje zatocim volantem tak to zacne piskat a vibrovat volant, nevite co to je, zitra musim jet zas 400 km zpatky domu tak mam kapku strach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 To netuším... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Mne to robilo tuším kladka aleternatora pripadne napinacia kladka nepamätám si:) pri postekleni plynového predalu ti to neprestane piskat náhodou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 jo pri pridani plynu se to kapku uklidni, nevim ted presne jestli to uplne prestane piskat :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2018 Tak problem vyresen, nakonec to byla zadrena volnovezna kladka alternatoru, takze celkem dobra zprava pro me. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.