cico86 Odesláno Září 29, 2018 Sdílet Odesláno Září 29, 2018 tak co spokojny s pneumatikami ??? ja som nadmieru spokojny..ticha jazda, najazdil som cca 5000km a najazd na nadrz o 120-150km na rovnakej trase naviac...zamna super..skoda ze zimne pneu od nich sa nikde nedaju kupit... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 jo zatim taky spokojenost velika, spotrebu zas tak nepozoruju, jezdim vetsinou mesto tak tam se to tak neprojevi ale na dalnici se snizila to je fakt :) jinak jak rikas jsou tiche a drzi dobre , za tu cenu parada A zimni jsou : https://velko-pneu.cz/pneu/25347-landsail-winter-lander-fr-225-45-r-17-xl-94-v-zimni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 15, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 ja som tiez premyslal nad zimakama ale v R15 na originaloch ale ani v CR ani na SVK niesu v rozmeru s indexom 91T :) tak matadorky...;) ja tiez jazdim len 12km do prace a zpat a aj na tom useku som vazne urobil o par km naviac na nadrz...ja som nadmieru prekvapeny a ubudlo len cca 1mm co je dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2019 octavaci kudy vede kabelaz ze stropniho osvetleni, premyslim ze bych si nejak dodelal led svetla pod bocni zrcatka viz. foto nize, a chci aby se to rozsvitilo kdyz odemknu auto a zhaslo kdyz nastartuju nebo zamknu (prave jako stropni svetlo) . Myslim ze napojeni na to stropni svetlo by bylo nejidealnejsi comyslite ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 2, 2019 Sdílet Odesláno Leden 2, 2019 Když jsem si dodělával osvětlení nohou (LED pásek), napájel jsem si dráty na vrch stropního osvětlení, stropnicí jsem to tahal ke sloupku a sloupkem už dolů. Jinak stropní osvětlení funguje na spínané mínus. Tzn. do stropnice jde stále 12V a přiváděním mínusu se přepíná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 2, 2019 Sdílet Odesláno Leden 2, 2019 Pozor - ve stropním světle není nikde stálé plus 12V (kontakt T3e/2, ro/sw nemá stálé plus, přestože je ve výkresech označen jako 30). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Leden 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Kde se da koupit skla vnejsich zrcatek elektricke s vyhrevem ale modre ? Nemuzu nikde najit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 chlapi cim to je ze kdysi mi vydrzely sterace i dva roky celkem obstojne stirat ale ted za posledni cca dva roky uz mam treti sadu steracu a vzdy po chvilce mi zacnou horni konce steracu (cca 10 cm) blbe stirat, hlavne u ridice, a spodni konce taky nejsou uplne stoprocentni, cim to muze byt ? (sterace pouzivam Bosh aerotwin retrofit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 15, 2019 Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 Originál mám už 2 roky a stiraji furt dobře, nic jinýho nemá smysl..... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 16, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2019 Jako ja kupuju vzdy ty boshe coz jsou taky kvalitni, predtim mi jak rikam taky vydrzely 2 roky, ale ted vsechny zachvili blbe stiraji na koncich, spiz jestli uz nebudou treba unavene ty pruziny v ramenach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.