boban1108 Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Asi to všichni znáte. Stříknout tam zevnitř Iron,, když je to šikmé nahoru to je šílenost. Lahvička ironu musí být úplně plná a stejně to kape dolů. Pak čistit je strašný opruz. Sedíte u toho, nikam nedosáhnete, prostě hrůza. Boční skla jsou přístupná bezproblémově, vně i uvnitř. Proto se chci zeptat, jestli na to někdo nemáte nějaký grif, trik, případně chemii, která stačí třeba nastříkat a nemusí se nijak roztírat a stírat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Já používám Fast Glass od AutoGlymu. Nastříkám to, sice to taky teče, ale nemůžu si to vynachválit. Nedělá mi šmouhy a dobře se roztírá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 To mi povídej, v sobotu jsem to čelní okno dělal "celej den" a stejně to mám na h.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Tu jsou nejake rady a postrehy- http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4088 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Clin v rozprašovači a mikrovlákno nebo noviny. Palubku zakrývám taky vším co je zrovna po ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Vlhcene utierky z lidlu a potom mikrovlakno a super . Akoby nebolo ani sklo!!! Utierky na sklo a zrkadla aby som bol presny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Listopad 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Já vám všem děkuji za tipy. Věřím, že je hodně dobrých prostředků, když nejhorší je to čištění rukou ze sedadla - natahování se, nejde dosáhnout až do konců .... . Myslel jsem, jestli neexistuje třeba nějaký sprej, něco jako ve fotbale pro rozhodčí na lajny při trestňácích, že se to nastříkne, ono to vyčistí sklo a zase se to odpaří. Ale to chce moje lenost moc :) . Holt musím rukou roztírat :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Nejlepší řešení je požádat manželku než se s tím drbat sám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jan VĂ˝duch Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Porta je silny sprej na cisteni mastnych a silne znecistenych mist, staci nastrikat ono se to umyje a zaroven i hned odpari... Je to dost silna sracka ale jen na sve nebezpeci ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.