Tomyzima Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Ahoj, před rokem mě navštívil v autě nečekaný host a po Boleru zůstala v autě jen dira. Problem je, že ten umělec mi zlomil lomený konektor na anténu. Chci se zeptat, zda se da vyměnit jen ten konektor ( ikdyž ten kabel je stíněnej, takže nejspíš ne ) a nebo, co všechno bude potřeba rozebrat, abych vyměnil ten kabel. Mám takový neblahý tušení, že bude muset dolu stropni tapec a pod. Nemáte s tím někdo zkušenost ??? Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Ahoj, no samostatný FAKRA konektor som ešte nevidel. Čo sa týka výmeny celého kábla tak natiahnuť nový nie je až tak problém, starý tam necháš (je zapletený v origo kabeláži a s tým by bola veľká babračka). Keďže si mal Bolero tak máš dvojitú anténu (majú jeden spoločný konektor) a budeš musieť vymeniť oba káble. Druhý vedie buď do 5-tych dverí (liftback) alebo do bočného okienka v kufri (combi). Ja by som ti radil urobiť to jednoduchšie - na nete sa predáva kopa redukcií z iných konektorov na FAKRA. Jeden si kúp, odcvakni tak že ti za ním zostane kúsok kábla a pripájkuj namiesto poškodeného. Síce na spoji nebude tienenie, ale na tom kúsku to tak nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Tak jsi se špatně koukal ... FAKRA konektor kod Z (univerzal-zelený) se prodává ve všech variantách, přímý i 90°/270° pro 1 i 2 konektory, určený pro krinčování. cena je v ČR cca 80-160 Kč, na ebay jsou i za 60 Kč. Ačkoliv je pájení lepší co do přenosu signálu, spíš bych tam dal nový konektor, ale záleží kolik kabelu chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Máš pravdu, podľa toho kódu Z som ho našiel. Zas som o dačo múdrejší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Díky moc za pomoc. Tak jsem rad, ze nebudu muset sundavat stropnici. Pak dám vědět, jak to dopadlo. Když už jsem to načal, shaním 4 šroubky, kterýma se montuje rádio k palubce. Nikde na netu jsem je nenašel. Netušíte, jaký je jejich průměr a příp. zdvih závitu ??? Díky moc za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 zajdi do škodovky, zkus N907 290 02 M5x16, ale nejsem si úplně jistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 spis toto N 10414902 - 4,2 x 16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Super, chlapi. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.