rogerer Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 zdravim, chtěl bych si u OI Tour vyměnit jednotonovy klakson za dvoutonovy - ten by byl z vrakoviste...spis by me zajimal postup - jestli se musi sundat naraznik (dle dilenske prirucky ano) a jestli tam nebude problem s dratkama (jednoton tam povede asi jeden na konci s jednou svorkovnici) kdezto na dvojton budou potreba dve...tak jak na to...a taky jestli to tam pujde nejak mechanicky pridelat .... dík za info urcite jste to uz nekdo menili protoze ten jednoton je fakt k smichu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No možná že by ses tam dostal kdyby sis lehnul pod auto. Jestli si to dobře pamatuju drží na jednou šroubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No mozna pujde oddelat ta mrizka od radoby mlhovky tj mrizka ve spojleru..... Spis mi jde o tu kabelaz...co si mam na tom vrakovisti k tomu vsechno vzit ted tam budu mit jednu svorku ale budu potrbovat de tak vubec nevim jak to napojit :-) :-) sem na tohle trochu levej :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nemá octávka náhodou dvoutónový klakson? Když jsem se díval u mě, tak tam mám klakson s dvěma famfárama a i zvuk je dvoutónový... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nemá octávka náhodou dvoutónový klakson? Když jsem se díval u mě, tak tam mám klakson s dvěma famfárama a i zvuk je dvoutónový... Ver ze tahle ne...je to nova Tour Trumf a je to jak ve 120tce nebo favoritovi...ne ze bych troubil kazdej den ale je to fakt ostuda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Zadna Tour-ka a LX nebo Classic nemaji dvouton. A ten jednoton je fakt hnusnej. K troube by ses mnel dostat odelanim toho plastu z vnitrni strane leviho blatniku, odsroubovat teh par sroubu a bude dobre pristupna. A pak dej vedet na kolik Te visla vymena a co jsi vsehno potreboval k tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 no to ja prave vubec nevim co potrebuju :-D Proto se ptam...obavy mam z ty elektriky protoze tomu rozumim jako koza petrzeli :-D a predpokladam ze jen o prepojeni svorky to nebude :-D :-D Na vrakovisti maj jetej dvojton na oct za 100kč pry :-) a tím plastem v blatníku mas na mysli asi tu vložku což (DP str. 66) prej pár šroubů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 no ten plast ve vnitrni strane blatniku. Strucne nazvano plastove podbehy. Smeren k narazniku, nevym jak to mam visvetlit tady mas odkaz na upavy chlazeni intercooleru a to same je i na opacne strane auta tak se mrkni na to. http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/icVetrani.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ver ze tahle ne...je to nova Tour Trumf a je to jak ve 120tce nebo favoritovi...ne ze bych troubil kazdej den ale je to fakt ostuda ;) Zadna Tour-ka a LX nebo Classic nemaji dvouton. A ten jednoton je fakt hnusnej. K troube by ses mnel dostat odelanim toho plastu z vnitrni strane leviho blatniku, odsroubovat teh par sroubu a bude dobre pristupna. A pak dej vedet na kolik Te visla vymena a co jsi vsehno potreboval k tomu. Aha, to jsem nevěděl, že dvoutón mají jen vyšší verze výbavy a už vůbec mě nenapadlo, že by tourka měla mít obyč. klakson... pro rogerera: našel jsem fotku mého klaksonu, kde je trochu zachycen konektor, tak bys ho mohl porovnat s tím tvým jestli jsou aspoň tvarově stejné a k tomu klaksonu se dostaneš, když odmontuješ plastový podběh co je nad levým kolem (pokud ho tam máš) a nebo když si lehneš pod auto (pokud se pod něj vlezeš, protože octávka je nízká) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pekny dik za foto...no pockam az sleze snih...jinak ten konektor bude podle me stejny na 99% ale myslel sem ze kdyz je dvoutonovka tak tam budou dva konektorky(svorky) na kazdej snek jeden aspon tak nejak sem to pochopil co jsem se na to dival v Etce a predpokladam ze ten drat co tam vede bude mit jen jeden tak ho budu muset nejak "rozdvojit" :-D asi to sverim nekomu znalejsimu ....ja se moc nechci hrabat do par dni staryho auta kdyz tomu prd rozumim:-D hlavne ty elektrice :-D současný klakson: fanfáry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Máš pravdu, ty káble musí být dva, tzn. na každou fanfáru je zvlášť připojení. Vyštrachal jsem ještě nějakou fotku, kde to jde vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak to asi nedám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Každej autoelektrikář ti to za pár kaček předělá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 myslíte že bude potřeba přidělat dodatečné relé i v případě že se jedná o origo fanfáry? Nebo to bude stačit napřímo ...aby se to nepřepálilo potom ve spínači.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Je tam RELE na klakson/famfary :-))) jen u TOUR a třeba clasic je potřeba předělat instalaci přímo u místa zdvojit konektor a patřičně dobře zaizolovat!!!!!!a do stávajících děr přidělat dvojitou fanfáru a je to ...nejlépe bude sundat LP kolo a nadkolí a přístup je ideal.....Mrs. PS a ten zvuk klaksonu je fakt zoufalost :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 ja to delal loni a nejvetsi problem sem mel zjistit, jak pam ty drzaky patrej. Nakonec sem musel juknout sousedovi na jeho octu. Ty famfary totiz smerujou ke kolu. Co se elektriky tyce jak pisou kluci, dokoupit druhej konektor, do nej dva piny a hlavne ty tesnici gumicky + samo dobre zaizolovat napajeny draty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Jo ten je zvuk je fakt strašnej.. Nemá někdo zkušenost třeba s tímhle? http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...&zboid=1363 .. Jestli by se to tam vůbec někam vešlo, navíc pochybuju, že je vůbec homologovaná... ale chtělo by to pořádnej randál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.