jindrous Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 vyzvednuto 2.12.2014 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Tak jsi se dočkal!!! Sledoval jsem tvé vlákno u sousedů, moc pěkně vybavené autíčko. Ať slouží! S motorem budeš víc než spokojen, nepropadni pokušení a pořádně to zajeď. Pak se ti to vyplatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Pěkná "Laurinka" . Ať ti dělá jen radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Ctyrkola v ve vybave L&k je pto mne vrchol. Hodne spokojenosti. Zima bude se ctyrkolou vesela ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Velmi pekne auto musim pochvalit:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Nádherná! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Parada, moc hezky povoz;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Tak jsi se dočkal!!! Sledoval jsem tvé vlákno u sousedů, moc pěkně vybavené autíčko. Ať slouží! S motorem budeš víc než spokojen, nepropadni pokušení a pořádně to zajeď. Pak se ti to vyplatí. Díky:-) Zajíždím pomalu na ECO a na NORMAL - SPORT ten jsem ještě nedával. Dneska jsem trošku přidal plyn na NORMAL a byl cítit zátah motoru, tak jsem zase plyn ubral radši :-) Jak jsi zajížděl ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Určitě ne na nejnižší otáčky. A samozřejmě ani nejvyšší. Prostě aby se motor pořád zlehka točil. A nejezdil jsem konstantní rychlostí, aby se otáčky měnily. Jinými slovy jsem velmi často řadil (nevím jestli máš manuál). Po 1000 km jsem to začínal občas točit i k 5000, ale jen velmi výjimečně a na krátko. Od 2500 už bez jakýchkoliv zábran. Jinak jízdní režim na to nemá vliv, to ovlivňuje konkrétně u motoru jen rychlost akcelerace na tempomat. Hlavně zahřívat a vůbec netrápit studené. prostě zacházet s tím v rukavičkách. Postupně přidávat ty otáčky. Po 2500km už bez zábran a budeš spokojen. To je má zkušenost. Někdo ti řekne, že se to má "učit" naplno už od začátku. Já nevím. Mou spotřebu znáš a výkon a sílu v tom motoru cítím. Zajel jsem to jak píšu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Mám DSG tam se to nedá moc regulovat, automat si řadí sám jak chce a jak potřebuje...Snad to nebude moc podtáčet, někdy se mi zdá, že řadí nahoru moc brzy...možná je to tím, že prozatím jsem ještě ražim SPORT nepoužil, ten až po zajetí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Nádherný kočár, ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Já myslím, že si ty otáčky DSG ohlídá spolehlivě, že se nemusíš bát. Ten sport bych určitě už tak po 500 zkusil, ale opatrně a nenechat ho to moc vytočit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Paradni, moc pekna! To je muj sen si jednou poridit L&K s 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Líbí? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Hezka "12".. Kde jsi nechaval delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 volantech :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak jsi se dočkal!!! Sledoval jsem tvé vlákno u sousedů, moc pěkně vybavené autíčko. Ať slouží! S motorem budeš víc než spokojen, nepropadni pokušení a pořádně to zajeď. Pak se ti to vyplatí. Jak jsi to zajížděl? Já to ted nehoním, jezdím poklidně...DSG se mi zdá že řadí na ECO moc brzy tak jezdím spíš na NORMAL, režim SPORT jsem ještě nepoužil, mám najeto něco přes 500km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.