Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

Asi to mělo bejt,jako že odpovídá Jardovi :D ...zrovna jsem se chtěl zeptat kdo se toho ujme tak aspon o starost mín...semnou jardo počítej že si vemu kalendář :) a pokud mužeš tak za sebe si vemu i klíčenku 10let clubu,peníze ti pošlu nebo bych ti je zajel dát osobně :D :palec:

Upraveno uživatelem M@lis
Odkaz ke komentáři

Zdravim, tak v pátek budu odesílat objednávku. Změny počtu jsou do tý doby povoleny, vedu v tom administrativu :D :D.

Jinak by jsme pomalu mohli dávat dohromady sraz, tak aby kalendáře na ten sraz už byly i hotový, tak snad se zadaří :D. Návrhy na datumy můžete psát. Já například mám směny, takže dny v pracovním týdnu mám složitější, takže bych nejraději o víkednu.

Za sebe pošlu první návrhy. SO 14.12

NE 15.12

PÁ 20.12

SO 21.12

NE 22.12 (23 jsem taky doma, ale to už je předvánoční atmosféra :D)

51. týden v roce mám ranní, tam bych mohl jakoby jakýkoliv den od 17:00 hod :D

Takovej rozpis né :D :D

Odkaz ke komentáři

Nojo 12ky jsou svinstvo, když zrovna dojde na víkend, 2měsíce jsem z nich zpět na 8ky a jsem rád :D. Je hezký že člověk jakoby stráví více času doma na 12kách, ale já jsem spíše doma o víkednu radši, samý akce atd, v létě grilovačka. Všichni chodili grilovat a pít a já si to mastil do práce v sobotu :D. Tak snad Ti to vyjde, zatím větší vyjádření ještě není, ale snad se to dohodne na ten nejlepší termín ;)

Upraveno uživatelem JardaFuxa
Odkaz ke komentáři

jako poznamku k vyrobe kalendaru, myslim ze do 15.12. by mely byt hotovy, takze by se stihly dovezt uz na ten prvi termin.

ja budu delat objednavku v patek vecer i podle toho co poslete vy z LBC a okoli ;)

teoreticky bych mohl pak dojet na sraz osobne je privezt a pokecat s temi, se kterymi se neznam, jelikoz pokud bude snih na jestedu, budu na 75% ve svetly pod jestedem u nasich ;)

Odkaz ke komentáři

Já si myslím že 14týho by to bylo okáá, zase od nějakých 18ti hodin. Když vezmu 21ho, tak si dovedete představit jakej tam bude vánoční chaos v Nise, on bude asi i tak, ale myslím že by to nemuselo být takový. Takže pokud by se to hodilo každýmu na 14týho, tak by se mohla vytvořit událost. hlavně aby se hodilo těm kteří mají kalendáře :D.

Odkaz ke komentáři

Já si myslím že 14týho by to bylo okáá, zase od nějakých 18ti hodin. Když vezmu 21ho, tak si dovedete představit jakej tam bude vánoční chaos v Nise, on bude asi i tak, ale myslím že by to nemuselo být takový. Takže pokud by se to hodilo každýmu na 14týho, tak by se mohla vytvořit událost. hlavně aby se hodilo těm kteří mají kalendáře :D.

Myslim,že máš pravdu v tom.že parkoviště bude pěkně nabušený.Ale snad se tam nějak vejdem :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...