spira Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Vyměnil jsem palivový filtr a po zapnuti klice jsem zjistil, ze cerpadlo nazapina.Jak tam mam dostat naftu?Kdy zapina cerpadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Skus ten filtr zalit naftou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Pumpovanie nafty po vymene filtra sa zasadne radsej robi cez diagnostiku. Aspon takto mi to vysvetlil mechanik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 jj,u tech CR to neni jak u PD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Pumpovanie nafty po vymene filtra sa zasadne radsej robi cez diagnostiku. Aspon takto mi to vysvetlil mechanik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 (upraveno) ja sem teda jednou měnil palivák u 1.6 TDI CR, pak sem pouze jednou stihl u mé bejvalé 2.0 TDI CFHC a vše fungovalo v pohodě. Upraveno Prosinec 16, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 já ho měnil před týdnem a jenom jsem ho zalil a vše ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Tu je návod z Elsa , jednoznačne to treba odvzušniť pred prvým naštartovaním cez diagnostiku Palivový filter - výmena.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Zdravím pánové. Osobně si myslím, že pokud po vytažení starého filtru nejsou na dně nádoby žádné nečistoty,(můj případ), tak tam prostě dám nový filtr,vyměním těsnící kroužky víka, a vše poskládám zpět.Start na šup,není třeba nic řešit.Pokud jsou v nádobce nečistoty,potom je zapotřebí naftu odsát,celý prostor vytřít do čista,až poté vložit nový filtr a zalét čistou naftou. Nekomplikujte si zbytečně život,nic složitého na tomto není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.