Přejít na obsah

nejde nastartovat

Doporučené příspěvky

nazdar chlapi doniesom som octaviu 2 a nasledne ju dal poumyvat

umyvali mi aj motorovy priestor :( odvtedy auto zacalo blbnut nechce nastartovat az po dlhom toceni

niekedy ani nenaskoci na pristrojovke sa rozsvietili kontrolky zhavenia esp a kontrolka motora

diagnostika ukazuje snimac otacok motora co s tym vymenit ho ? motor som skusal vysusovat ale aj tak nepomohlo

Odkaz ke komentáři

Nuž teraz neviem či sa smiať či plakať. Ten snímač otáčok totiž ak je vadný,tak je motor proste mrtvý,proste neštartovateľný bez toho signálu. Je to tiež jeden z mála signálov ktoré ak chýbajú,tak ich RJ nepovažuje za chybu lebo proste ten stav indikuje ako stav statického (stojaceho) motora...nie je signál = motor stojí
Ak mechanik vidí takúto hlášku VAG-u musí predsa vedieť že niečo tu nesedí,vytiahne osciloskop pozrie si ako vyzerá priebeh signálu.Pozrie si ho na snímači,a pozrie aj na vstupe do RJ.

Odkaz ke komentáři

umyvali mi aj motorovy priestor :( odvtedy auto zacalo blbnut nechce nastartovat az po dlhom toceni

niekedy ani nenaskoci na pristrojovke sa rozsvietili kontrolky zhavenia esp a kontrolka motora

diagnostika ukazuje snimac otacok motora co s tym vymenit ho ? motor som skusal vysusovat ale aj tak nepomohlo

co kabelaz kolem starteru ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nazdar pánové předně hodně kilometrů do nového roku bez poruch mám octávii ll 77kw tdi combi 2006 a nemůžu nastartovat je to už po druhé před měsícem sem to dotáhl do servisu a byly špatné žhavící svíčky plus nějaké čidlo a ted mám tem samý problém nevíte někdo důvod proč ty svíčky tak brzy odchází

Odkaz ke komentáři

Nikdy nemyj Wapkou motor, voda se pod tlakem dostane všude i tam, kam by za jízdy nikdy nenatekla. Motor omyj ručně. Ten problém ti neskončí, po každém takovém umytí, ti bude spousta věcí oxidovat a závada se bude opakovat. :wallbash: Spousta aut pak čeká na odtažení do servisu. :wacko:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...