Přejít na obsah

Pejpova silver lady!

Pejp

Doporučené příspěvky

Určite to boli origo, lebo ten lom svetla typický pre xenóny tam bol. Jednoducho žiara ako sviňa a potom lom a tma, typické pre xenóny. Uvidíme, Osram (Xenarc) Night Breaker Unlimited sú objednané, k tomu H1 do dialkových tak isto Night Breakery Unlimited, uvidíme čo to bude za kombináciu :loool:

Odkaz ke komentáři

Tak H1 do diaľkových už sú doma, spolu s Diadem-ami do smeroviek vzadu :loool: . Ale s tými výbojkami stále váham medzi Osram Cool Blue Intense a Night Breaker Unlimited :wallbash: . Stále sa neviem rozhodnúť :blink: a dnes ich chcem objednať, nech môžem v Útorok meniť.. Ale vzhľadom k tomu, že často jazdím v noci a vo všemožnom počasí, tak pôjdem do NBU, kedže pri tých 5500k u CBI toho v daždi a snežení asi moc vidieť nebude :D .

// EDIT: Osramy (Xenarc) Night Breaker Unlimited objednané :palec:

Upraveno uživatelem Pejp
Odkaz ke komentáři

Ahoj ahoj. Tak po dlhšej dobe bol čas na nejaké tie "vylepšeníčka", resp. praktické vecičky. :loool:

Keďže mi pravá výbojka začínala svietiť na fialovo, bol čas na výmenu. Zvolená kombinácia Osram Night Breaker Unlimited H1 do diaľkových a Osram Night Breaker Unlimited Xenarc D1S do xenónov je perfektná. Keďže výbojky boli ešte pôvodné a to konkrétne Osramy obyčajné, tak sa mi nepodarilo nejako nafotiť rozdiel, pretože fotky na bielej bráne vyzerali vždy rovnako, bez rozdielu expozície na zrkadlovke. Reálny rozdiel bol spoznať až na ceste, a efekt je bravúrny! :prcprc:

post-39107-0-38639100-1422524344_thumb.jpg

Ja, ako nefajčiar nikdy reálne nevyužijem popolník pred radiacou pákou. A kedže v Octavii je vážne problém odložiť 5,5" telefón, tak som popolník vyhodil von a nahradil ho kúskom kobercu, ktorý som našiel. Výsledný efekt je výborný :palec:.

post-39107-0-07923300-1422524371_thumb.jpg

Ďalšia je na rade návšteva Vaši v Prostějove :lol:

Upraveno uživatelem Pejp
Odkaz ke komentáři

Není zač. Já to dělal už před pár pátky ale pamatuji si že sem nějakým udělátkem (děda jich má plnou dílnu) odřízl nebo odryl tu natavenou hmotu, ale to je buřt. Na kolik tě u vás kobereček vyšel?

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Tak H1 do diaľkových už sú doma, spolu s Diadem-ami do smeroviek vzadu :loool: . Ale s tými výbojkami stále váham medzi Osram Cool Blue Intense a Night Breaker Unlimited :wallbash: . Stále sa neviem rozhodnúť :blink: a dnes ich chcem objednať, nech môžem v Útorok meniť.. Ale vzhľadom k tomu, že často jazdím v noci a vo všemožnom počasí, tak pôjdem do NBU, kedže pri tých 5500k u CBI toho v daždi a snežení asi moc vidieť nebude :D .

// EDIT: Osramy (Xenarc) Night Breaker Unlimited objednané :palec:

Ahoj, co jsi prosím tě dával za ledky do směrovek? Jsou i s odporem,aby nehlásily chybu? Taky na to mám zálusk, i předek :) Dík. Jinak to máš moc pěkné, ty km bych jí fakt neřekl, super. Už vím, po čem ve Zlíně hledět :-D Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Je to výborná vec :palec: , ten popolník mi bol fakt k ničomu. Telefón sa mi tam nedal a kľúče tam hrkotali a lietali :wallbash: .

@napajedlak - Ahoj, v smerovkách LED nemám, aj vpredu aj vzadu mám Osram Diadem ;) . Skúšal som jeden krát nejaké tie LED oranžové, ale stáli za prd. A btw - vďaka za pochvalu :pivo: . Ve Zlíně se nejčastěji pohybuji kolem Jižních svahů

Upraveno uživatelem Pejp
Odkaz ke komentáři

@Pejp: ano, vlavo je LED a vpravo klasika. Cez den tam rozdiel moc nevidno, ale v noci to je vidiet. Ratam tak cca 15-20% v prospech LED, a krajsie to blika :D

@napajedlak: oranzove nie su, do smeroviek idu zlte :)

Ja som objednaval presne tieto, no vtedy bola cena za par 16€, cize spolu 32€: http://www.aliexpress.com/item/Best-selling-12V-30W-PY21W-BAU15S-Car-LED-Bulb-Cree-LED-Chip-From-US/1720479672.html

Treba to tam prehladat, su tam aj lacnejsie. A ci maju odpor netusim, ale mali by mat, aspon tie co mam ja. Dobre by bolo pred objednavkou napisat predajcovi a popytat sa na to, ak to neni uvedene v ponuke.

Len podotknem, ze za tu cenu sa to moc neoplati...

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...