Guest unihoxis Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Dobrý den, možná je to teď hodně omílané téma, ovšem nenašel jsem odpověď přesně pro svůj případ. Už jak byla teplota kolem 3-4 stupňů, tak hůře chytala a teď jak je pod nulou, tak točím třeba 20-30s než chytne. Zatím se mi nestalo, že by nechytla, ale bojím se, že to jednou přijde :) Žhavící svíčky jsem dával nový a žádná změna nenastala. Ještě mě napadlo jestli jen není stará baterka (auto mám rok a nevím kdy se dávala nová) jestli třeba jen nedává málo proudu při startu. Jak se ohřeje, tak startuje hned Díky moc za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 může to být baterkou.. necháváš žhavit jen jednou? já žhavím v mrazech většinou 2x, po -10 3x, pak chytne po chvilce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 vytáhni čidlo čidlo teploty a zkus start pokud to bude dobrý tak by ti mohlo pomoci http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15694 zrovna včera sem to dělal na jednom naftovým oplu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest unihoxis Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Tam ale řeší teplý starty, mě za tepla chytá v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Kompresia K.O. Trysky K.O. ZAKLAD TREBA NAPISAT UDAJE O AUTE: KM??? R,V.?? ATD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest unihoxis Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Octavia 1.9 Tdi SLX, combi, 81kW, r.v.99, najeto kolem 250 000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 1. BATERKA- TREBA SPRAVIT TEST BATERKY. 2. STARTER-REPAS 3. ZMERAT KOMPRESIU 4. TRYSKY NASTAVIT -VYMENIT. Treba skusit dat ADITIVUM-VIF. cele balenie naliat do nadrze. vif zimnny.!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Ahoj klucii mam trochu jinej problemek dnes rano - 12 sednu nazhavim chci nastartovat toci a nic zkusim znovu a uz netoci. Svetla a kontrolky fungujou normalne pouzivam i zimni adetiva . jen me zarazi ze uz netoci pripisuji to asi starteru nebo ze by pojistka a nebo rele?? Poradte prosim oktavka 1.9 81kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 baterka KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Mě třeba dělal problém startér,tak jsem kopil nové uhlíky OK,pak jsem po cca 5 letech koupil baterku zase klid.V poslední době jsem se také trápil se starty a již jsem byl rozhodnut pro řešení relé jak je zde na fóru,ale ve finále jsem zjistil,že kořen problému je v těsnění na ventilu palivového filtru-vždy když nenatočím na 1,2,3 tak vím,že stačí potlačit na ventil a je to-Pro těsnící gumky jedu po dovolené páč při koupi nového ventilu neoriginálu jsem se pěkně napálil viz.řešeno zde na foru I to může být tvůj případ(jedná se o studený i teplý start) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 baterka KOMyslis ze to je baterkou?? Svetla svitej i kontrolky fungujou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Tak je starter KO . vyzkousel jsem jestli jde do nej proud a jde presto se ani nehne ani po par jemnych uderech ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 zkus vyčistit a namazat, nebo někomu na repas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Jak a kde vycistit?? Jsem ze sluknova a o nikom tu v okoli nevim co by delal repas nevis kolik stoji novej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Tam ale řeší teplý starty, mě za tepla chytá v pohodě :) řeší to i studený zkus vytáhnout konektor z čidla teploty a dej vědět jestli je to lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Chtěl bych se zeptat teď jak je pod nulou tam dlouho točim než začne aspon blafat a musim to jeste chvili přidržet než naskočí. Žhavici svičky ok nafta nepada jen trochu bubliny ale chytalo to dobře i snimi. Změřil sme si otačky při startu a sou od 100 do 140 zda se mi to dost malo. Chci se teda zeptat muže to mit vliv na studeny start i když to dlouho nažhavi? jedna se o AHF najeto 250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ještě jak je to stim sacim košem v nadrži, dal jsem novy ale in jde trochu profouknout je to dobře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 v koši sou zpětný ventilky přívodní hadici bys profouknout od motoru do nádrže neměl tu vratnou ano zrovna včera jedno ASV tak zadělanej sací koš sem ještě neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 saci koš jsem daval uplně novy original VDO dokonce na něm byly vybroušeny loga :D ale i na tom novym jde mirně profouknout zpět do nadrže.....nicměne u mne budou špatne starty zpusobeny nejspiš starterem oteplilo se a chyta nadrc jen ma chvili neklidny chod JInak koš tam byl puvodni original jestli už čištěny nwm ale vevnitř jen trocha usazenin jinak čisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Jak a kde vycistit?? Jsem ze sluknova a o nikom tu v okoli nevim co by delal repas nevis kolik stoji novej? Ty jsi ze Šluknova? V Rumburku vím o jednom pánovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Ja mam zase takovy problem,ze mi auto startuje obcas jakoby "na drcnuti"..nevim jak to blize popsat..nejcasteji v zime,ale ildyz je treba 6 nad nulou. 1.9 81kw,170 000 (budiky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.