Přejít na obsah

nebliká kontrolka zamčení

Pajda077

Doporučené příspěvky

Ahojte ...posral se mi zámek u spolujezdce už opraveno ...potom co si mi posral ten spolujezdcuv tak náhle přestal jít u řidiče...centrálem řidicovi dveře nezamknu jen klíčkem ...a někdy kontrolka zamčení bliká..a dnes už zase ne...ví někdo kde je problém kam sáhnout?

Jinak stropní světlo, zapomenutá světla ..to vše funguje u toho řidiče ...v průchodce jsem před měsícem pájel asi 3 dráty tam bych problém neviděl..díky za rady

Odkaz ke komentáři

je třeba aby si to prohlídl u všech dveří u všech musí bejt dráty v průchodkách v pořádku a musí se rozsvědcet a zhasínat stropní světlo

další problém může skrývat ŘJ oken dveří řidiče teče tam voda a hnijou kontakty

zámek u řidiče si měl venku?? a proletovals mikrospínače na plošným spoji??

Odkaz ke komentáři

je třeba aby si to prohlídl u všech dveří u všech musí bejt dráty v průchodkách v pořádku a musí se rozsvědcet a zhasínat stropní světlo

další problém může skrývat ŘJ oken dveří řidiče teče tam voda a hnijou kontakty

zámek u řidiče si měl venku?? a proletovals mikrospínače na plošným spoji??

u všech se to nerozsvěcí ...zadní levé nejde osvětlení...ted co jsem měl venku ten spolujezdcuv tak jsem proletoval ...(musím všechny spoje?)já udělal všechny!

ŘJ oken to je ten motorek stahování?ta kostka uprostřed?(nemá tam jak teci voda ne?

zámek řidice jsem mel tenkrat venku ale jak říkám ten by měl být O.K. páč to blikalo i zamykalo..až ted jak se posral zámek spolujezdce tak to přestalo jít.

Jinak ten zadní zámek který nerozsvěcuje světlo tak zamyká 90x ze 100 pokusů..myslíš že mám sáhnout do průchodky u zadních dveří za řidičem ? nebo zadní zámek ven?

Zámky zadní jsou stejné jako vpředu?

Odkaz ke komentáři

jak sem psal musij chodit všechny dveře a proletovávaj se jen studené spoje já je letuju pro jistotu všecny

ta černá krebička s velkým konektorem co je napojena na motor stahování je ŘJ stahování okna

nejdřív dukladně pokoukat konektor a dráty v průchodce těch zadních dveří a až pak zámek ven

ty zámky stejný nejsou ty přední sou řídící

Upraveno uživatelem pavel71
Odkaz ke komentáři

Najprv si pozri tú RJ centrálu na motorku sťahovania vodičových dverí. Voda by sa tam nemala dostať ale dostane sa... zateká tam cez okno snáď na každej octe... stačí iba ak rozpojíš konektor a uvidíš aký bordel tam je a samozrejme skús potiahnuť jednotlivo všetky káble či nie je niektorý uhnitý (môj prípad) a kontrolka vo dverách aj zamykanie mi blblo presne ako tebe. čo sa týka zadného zámku, ak nie je problém s potrhanými káblami, tak buď to bude v hlavnom (vodičovom) zámku studený spoj alebo ten dotýčný zámok odchádza. mne takisto chvílu štrajkoval, nakoniec zostal zaseknutý v zamknutej polohe pri zapnutom safe lock, čiže som neotvoril ani z vonku ani z vnútra... nakoniec som musel hodiť na zavretých dverách tapec a zámok vysekať....

Odkaz ke komentáři

Najprv si pozri tú RJ centrálu na motorku sťahovania vodičových dverí. Voda by sa tam nemala dostať ale dostane sa... zateká tam cez okno snáď na každej octe... stačí iba ak rozpojíš konektor a uvidíš aký bordel tam je a samozrejme skús potiahnuť jednotlivo všetky káble či nie je niektorý uhnitý (môj prípad) a kontrolka vo dverách aj zamykanie mi blblo presne ako tebe. čo sa týka zadného zámku, ak nie je problém s potrhanými káblami, tak buď to bude v hlavnom (vodičovom) zámku studený spoj alebo ten dotýčný zámok odchádza. mne takisto chvílu štrajkoval, nakoniec zostal zaseknutý v zamknutej polohe pri zapnutom safe lock, čiže som neotvoril ani z vonku ani z vnútra... nakoniec som musel hodiť na zavretých dverách tapec a zámok vysekať....

a kde je ta řídící jednotka centrálu?má někdo link nebo foto kde ji na dveřích najdu? takže když je zámek u řidiče špatný tak může docílit nezamykání těch zadních dveří?

Kabely v průchodce řidičových dveřích jsem měl venku ....vizuelně ty porušené jsem zatavil cínovou smrštovackou...ale neproměřil jsem je...co jsem ale taky neudělal tak to že jsem tam viděl ješte asi 2 kabely kde byla narušena izolace...myslíte že to po 5 měsících může uplně prohnít?

díky přátelé

Ještě se vás zeptám jaký multimetr mám koupit? za levné penízky?pošlete link kdyžtak

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...