Jump to content

A6 malá účinnost bixenonů

Lancelot

Recommended Posts

Hele já to řešil teď u svojí octy.

Xeny svítily relativně dobře když jsem na ně koukal ale jakmile začalo pršet a nedejbože černá silnice tak peklo, jezdil jsem furt na mlhovky a i tak žádná sláva. Teď jsem si naježil nový výbojky a ten rozdíl je extrémní. Původně jsem myslel že budou bídný i ty čočky ale po tom co teď udělaly ty výbojky tak je to fakt paráda svití to neuvěřitelně. Další věc je ještě seřídit světla dobře, to taky dělá dost. Takže za mě nejdřív výbojky a pak se uvidí :)

Je to uz C6 nebo jeste C5? Vybojky se daji sehnat dobre, ja kupoval pres Jeldu na ccautodily a super, daval jsem nekde rozdil do sveho vlakna, co udelaly nove vybojky. Ja mam ale ve faceliftu zase jine, myslim D3S, tam je docela maly vyber. Ty vybojky co daval Lukas byly bomba, daval taky fotky a video.

Rozhodně bych výbojky za 790,- nekupoval. Nebo jí alespoň rozlouskl a podíval se dovnitř, jestli to není kopie. Já tenkrát do audi kupoval D1S osram cool blue a rozdíl byl opravdu neskutečný! Ted v multáku mám D3S nějakou vyšší svítivost od philipsu a není to ono ..

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Protože tam mám nějakou tlustou.Po předchozím majiteli.A možná to může mít i na něco vliv.Ale nevím.Možná to je jen esteticky udělané,když je tam slabá hadička a vejde se do toho držáku.A ta tlustá co mám já ničemu nevadí.
    • Dobrý deň. Mám Škoda Octavia 1 1,9tdi 81kw ročník 2002. Je tam climatronic, kde bohužiaľ treba vymeniť kompresor nakoľko zavíja pri zapnutí klímy a treba aj napustiť klimu. Včera som však chcela zapnúť kurenie na okná a po chvíľke začal ísť taký smradľavý vzduch ako keby horela nejaká umelina. Je možné že pokým nevymenim kompresor tak nepôjde ani kúrenie? Prípadne vie mi niekto poradiť čo by to mohlo byť a či teda sa dá kúriť aj bez kompresora? Mám prvýkrát auto s automatickou klimatizáciou. Samozrejme budem riešiť aj s mechanikom v budúcnosti no myslela som si že to počká ešte do jari. Ďakujem 
    • Asi mi ušlo, proč jí chceš měnit? 😄
  • Create New...