Sargič Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s prostorem na zadních sedačkách u první a druhé generace oktávky. Narodilo se nám druhé dítě a když dám dvě sedačky dozadu (OI kombi), manželku už mezi ně narvu jen tak tak 🙂 Jestli časem přibere, asi ji budu muset vyměnit (ještě nevím, jestli auto nebo ženu ). Na krátké trasy není problém, to sedí žena v předu a děti si vzadu nějak musí vystačit ... ale když jedu cca 2-3 hodiny v autě, samy už to tam nedávají .... Takže je rozdíl na zadních sedačkách nějaký znatelný nebo nestojí za to první generaci oktávky prodávat a kupovat dvojku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 je to o chlup lepší ale ne o moc, hodně místa přibylo podélně ale na šířku moc ne. Uvažoval si nad tím že sedačky pro děti se ti taky budou zvětšovat ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 OII je to samé,sice tam je víc místa pro nohy,ale jak to má zadní sedáky tvarované tak tam dáš dvě sedačky a mezi se někdo tak tak vejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 No máme právě jednu autosedačku širší (ale nechtěl jsem zase ustupovat z bezpečnosti), druhá je zatím teda "vajíčko", takže zatím to není žádná hrůza ... ale když se žena zmínila a třetím potomkovi, šel jsem do kolen :D to už bych tam asi fakt nedal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Vymeň ženu. Je to jednoduchšie ako meniť auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Hmm, ale dražší. A nakonec ani jednodušší to není. A ve finále si nepomůžeš ani trochu, to bys musel měnit tak po dvou-třech letech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.