Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jako minulý týden jsem jezdil s tágem jedničkovým supem co má necelých 300tisíc a už to začíná mít svoje vrtochy. Přitom ten dvojkovej má najeto 150 a už to začíná být taky pravidelný návštěvník servisu....

Jak píšeš: bylo by fajn, kdyby se Škodovka vykašlala na hmotnost a emise a udělala zase jeden pořádnej model. Možná bych ještě chvilku počkal na hypotéku a toho půl mega za to auto dal :jelen:

Odkaz ke komentáři

A co gril na parkovišti? Já jen, že kolem přehrady občas potkám několik takových "party" :jelen:

//EDIT:

Pánové technická: znáte oblast Rosice, Zastávka? Koukal jsem ta v jedné vedlejší vesnici na takový příbytek. Tak jestli nemáte nějaké pro a proti téhle oblasti :-)

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři

Pěknej rozptyl. Aspoň už víme, z čeho se průměrují výsledný emise. Akorát mi nejde do hlavy jedna věc - když umí dostat z tříválcovýho litru 272 koní, tak proč potřebují na 608 koní šestilitrový dvanáctiválec :huh:

Čistě matematicky by na to měl stačit šesti/osmi válec o objemu 2-2,5 litru. Tak buď si honí pindíky "čím víc válců, tím víc Audi" nebo prostě objem (v něčem) nenahradíš...ale to by zase haprovalo s downsizingem u plebejské produkce. Tak nevím, jaký trend z toho sympozia vlastně plyne.

Odkaz ke komentáři

Náhodou, Lada má nový webovky :P Akorát si toho člověk moc nekoupí, protože polovina vozidel nemá homologaci a ty co mají homologaci se z nějakýho důvodu nevyrábí :D

Od 10.2.2015 jsme spustili nové stránky Lada.cz, na těchto stránkách budeme průběžně doplňovat informace o prodávaných vozech a novinkách.
Upozorňujeme že na našich stránkách naleznete i modely které jsou určeny pouze pro Ruský trh.
Pro Český trh jsou homologovány pouze modely Niva v 3-dveřové variantě, Granta, Kalina 2 a Priora.
Z těchto homologovaných vozidel je skladem pouze model Niva v 3-dveřové variantě, ostatní modely momentálně nejsou pro Evropský trh ve výrobě.
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...