Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Skajo... :)

primo ze stranek MS o teto skvele moznosti:

• Uvědomte si, že zkoušení takového prvotního buildu může být riskantní. Proto doporučujeme, abyste tuto předběžnou verzi neinstalovali na svůj primární domácí nebo pracovní počítač. Při nečekaných haváriích počítače může dojít k poškození nebo dokonce odstranění vašich souborů, proto byste si měli všechno zazálohovat.

prelozeno do praxe - nebud sebevrah a nech ostatni prislusniky ceskeho stada, at za tebe microsoftu udelaji testery zdarma ;)

Odkaz ke komentáři

Jasný, já s tím nikam nespěchám ;) Na druhým kompu už asi rok odmítám přechod z W8 na W8.1, ačkoliv mi to pořád připomínají. Ale já nemám rád upgrady, když už, tak radši čistou instalaci. Na pracovním notesu jsem nainstalil právě 8.1čky a jsem maximálně spokojen, takže nemám důvod měnit.

Odkaz ke komentáři

Tak ono je taky otázka, co s tím ti lidi dělají. Jestli tam naprasí 50 pochybných prográmků a utilitek a pořád něco instalují a odstraňují, tak se časem začne sypat každej OS ;) Chce to myslet hlavou a pak není problém. Já třeba pracovní noťas s W8.1 vůbec nevypínám, jen uspávám na noc a restartuju jednou za měsíc kvůli aktualizacím a no problém. A znám lidi, kteří W8 nemůžou přijít ani na jméno.

Odkaz ke komentáři

Bre den .o) kdyby jste někdo měli zajem o Huawei P8 Lite (White/16GB) tak mám jeden plonkovní, protože T-M to má bloknutý jen na jednu SIM (i přesto, že foun je HW dual SIM). Kdyby někdo chtěl, budu ho mít do konce příštího týdne, jinak ho vrátím.

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Technikus odpadl, takže končíme tour de prag a jdeme se vyspat na legendy...bylo to fajn, příště chci zas :palec:

Tak tak...Dedek odpadol jak v piatok, tak aj v sobotu :) treba nasadiť lepší tréning

Legendy byly good a dokonce jsme využili muzejní noc a navštívili policejní, stomatologické, Náprstkovo a Dvořákovo muzeum, vládní salonek CD a knihovnu AV ČR, takže více než plodný den :palec:

jj super akcia...za sobotu nachodené spolu s legendami tak minimálne 25km

keď si odišiel tak som mal ešte pokračovanie tour s kamoškou, takže dnes som bol úplne mŕtvy :ph34r::blink:

Co se týká Muzejní noci, mám jen toto od Wrccka. Beztak fotil tu smějící se slečnu než nás nebo knihovnu. :ph34r:

attachicon.gif11421453_10204453353755025_1979733237_n.jpg

:) tam už si potreboval natankovať

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...