SKAJA Odesláno Květen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Jj, krásná krajina a parádní fotky Hned bych vyrazil taky na nějakou expedici :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Myslim, ze sem se to hodi vic, nez do vlakna 'Fotograficke ulovky z ulice', tak by pro to nemuselo byt takove pochopeni :D Dobre rano, hospo! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 2x sebó prosím :D Koukám, že se mi v panelu objevila nějaká nová ikonka...a hle, MS mi nutí W10 :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Skajo... :) primo ze stranek MS o teto skvele moznosti: Uvědomte si, že zkoušení takového prvotního buildu může být riskantní. Proto doporučujeme, abyste tuto předběžnou verzi neinstalovali na svůj primární domácí nebo pracovní počítač. Při nečekaných haváriích počítače může dojít k poškození nebo dokonce odstranění vašich souborů, proto byste si měli všechno zazálohovat. prelozeno do praxe - nebud sebevrah a nech ostatni prislusniky ceskeho stada, at za tebe microsoftu udelaji testery zdarma ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 A kruci, asi bych se měl doma taky nastartovat do widlí a zkusit, jestli jsi jen vlaštovička nebo to tlačí všem. Vždyť ještě nějaká stabilnější win10 venku není, ne? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Jasný, já s tím nikam nespěchám ;) Na druhým kompu už asi rok odmítám přechod z W8 na W8.1, ačkoliv mi to pořád připomínají. Ale já nemám rád upgrady, když už, tak radši čistou instalaci. Na pracovním notesu jsem nainstalil právě 8.1čky a jsem maximálně spokojen, takže nemám důvod měnit. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Panove, jestli mate vase stroje pro obzivu a jsou stabilni - neriskujte ;) Z diskuzich pod clanky "Celkove stabilni, za 2 mesice uzivani a testovani jen 3 pady." ty lidi se asi pomatli... :D 'jen tri pady' Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 taky se mi ikonka objevila Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Tak ono je taky otázka, co s tím ti lidi dělají. Jestli tam naprasí 50 pochybných prográmků a utilitek a pořád něco instalují a odstraňují, tak se časem začne sypat každej OS ;) Chce to myslet hlavou a pak není problém. Já třeba pracovní noťas s W8.1 vůbec nevypínám, jen uspávám na noc a restartuju jednou za měsíc kvůli aktualizacím a no problém. A znám lidi, kteří W8 nemůžou přijít ani na jméno. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 No nic, dneska to balím a jdu si užívat sluníčka :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 uzivej, ja mizim na simulaci poustnich dun Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 To jenom já trčel v pátek v práci až skoro do tří? :D Sakra, asi jsem se špatně narodil nebo tak něco :-) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ne ne. Já do cca půl páté. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 U jeldy na novym cc eshopu uz je moznost jen jedne dopravy za 199, nebo nejaka chyba u me? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Já objednávám na starým, takže netuším Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Nevím, o čem se bavíme, takže volím možnost c :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 (upraveno) Bre den .o) kdyby jste někdo měli zajem o Huawei P8 Lite (White/16GB) tak mám jeden plonkovní, protože T-M to má bloknutý jen na jednu SIM (i přesto, že foun je HW dual SIM). Kdyby někdo chtěl, budu ho mít do konce příštího týdne, jinak ho vrátím. Upraveno Červen 11, 2015 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Technikus odpadl, takže končíme tour de prag a jdeme se vyspat na legendy...bylo to fajn, příště chci zas Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Ofeig: ja koncil skoro ve 20h, po 19h jsem jel z Krpole na hlavak poslat urgent zasilku cd kuryrem. Si stezuj :-P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Legendy byly good a dokonce jsme využili muzejní noc a navštívili policejní, stomatologické, Náprstkovo a Dvořákovo muzeum, vládní salonek CD a knihovnu AV ČR, takže více než plodný den Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 hustý, foto? my včera šly na koncert a rup ho po 40 min bouřka, za 7 min pěškocesty uplně durch :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Já nefotil, možná něco málo Maroš, ale nevím. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Něco z Legend je k vidění třeba ZDE (cca 2:21 na tom videu budeme někde i my), ZDE nebo ZDE Co se týká Muzejní noci, mám jen toto od Wrccka. Beztak fotil tu smějící se slečnu než nás nebo knihovnu. Skaja & Wrccko: heleme se Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Já našel jednu z legend... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Uteklo to jako voda a už je tu zase pondělí. Šílené, jak to letí... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 no mě teda letí i to pondělí, kurna 4 hodiny práce a zase to není vidět :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 nestresuj se tak, rupne ti cevka a co pak Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Jedu si zaplavat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Technikus odpadl, takže končíme tour de prag a jdeme se vyspat na legendy...bylo to fajn, příště chci zas Tak tak...Dedek odpadol jak v piatok, tak aj v sobotu :) treba nasadiť lepší tréning Legendy byly good a dokonce jsme využili muzejní noc a navštívili policejní, stomatologické, Náprstkovo a Dvořákovo muzeum, vládní salonek CD a knihovnu AV ČR, takže více než plodný den jj super akcia...za sobotu nachodené spolu s legendami tak minimálne 25km keď si odišiel tak som mal ešte pokračovanie tour s kamoškou, takže dnes som bol úplne mŕtvy Co se týká Muzejní noci, mám jen toto od Wrccka. Beztak fotil tu smějící se slečnu než nás nebo knihovnu. 11421453_10204453353755025_1979733237_n.jpg :) tam už si potreboval natankovať Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky