Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ále. Vařil jsem si kafe a podle manuálu na kapsli se mělo na kávovaru nastavit množství vody na dvě čárky. Jenže já to zazdil a nechal tam jen jednu. Tak jsem to pustil ještě jednou v domnění, že to bude akorát. Jenže mi to tak trošku přeteklo :D Takže vlastně šlo spíš o rozvíření debaty, polední dobou je tu nějak mrtvo :jelen:

Odkaz ke komentáři

Tak to neporadím, v tom se nevyznám. Já znám akorát Dolce Gusto, doma máme starší verzi, kde se množství hlídá ručně, v práci automat. Ten doma funguje už několik let, v práci něco přes rok. Já si v tom každý ráno dělám čaj nebo kakao, v práci občas nějaký presso a máti si dělá cappuccina, latté a jiný slaďáky. A v létě to umí ledový čaje a ledový kávy, takže taková všehochuť.

Ale jednak nejsem odborník na kávu, takže nedokážu posoudit kvalitu chuti a navíc nemám představu, jak fungují konkurenční mašiny, takže jsem ani neřešil ekonomičnost provozu, resp. cenu kapslí.

Odkaz ke komentáři

Kapsle jsou nejdrazsi varianta a jestli maji radi lidi z kanclu kafe, tak to ani omylem neumi tak dobry kafe jako i ten nejzakladnejsi/entry lvl pakovej pressovac. (pro me vyhoda, ze ho v kanclu mame a kazdej si donasi kafe, ktery ma rad a chutna mu, navic celkem prijemna pohoda a trosku kultura se s nekym potkat, pokecat, na chvilku vypnout a pak s hotovym pressem pekne zpet do reality)

Taky bys mel vybirat i podle predpokladanyho poctu hrnicku za den, at to neposilas porad na reklamace. Dolce gusto je podle me spise pro domaci pouziti/malou rodinnnou firmu.

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Jsem měl u Jury před Vánocema zimní nexeny, co mi měl obouvat a Ondra je tam viděl a vzkazoval mi, že prej pěkně kloužou na sněhu ... tak měl pravdu :D napadlo nám v Jeseníkách hezky docela, silnice uježděný, tak s tím bylo kopec srandy

Odkaz ke komentáři

Sněhu je třeba si užívat :palec:

Stačila jedna cesta do Laa a zpět v sobotu odpoledne, když začalo trochu hustěji sněžit. Na dálnici se lidé snažili jet okolo 80, vesnicemi tak 30 a mimo vesnici tak 60, takže často v levým a sněhu jsme si užili až až.

Fotky jsou ze stejného dne, jen je mezi nimi několikahodinový rozestup a myslím, že rozdíl je patrný :lol:

post-229-0-34453700-1453730299_thumb.jpgpost-229-0-88821400-1453730157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...