Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Stočit tachometr budu za chvíli potřebovat :loool: Přibývá to rychleji, než jsem před koupí plánoval.

Já jel cca těch 400 km jen a čistě kvůli stezce, nelyžuju, nejezdím na snowboardu apod. Takže pro někoho úlet, pro mě kulturní výlet s protáhnutím Golfa. Nahoru jsem byl vyvezen stezka busem, stezka v oblacích paráda, opravdu jsem koukal jak něco takovýho drží po hromadě. Bohužel výhled do dálky se moc nekonal, mlha a mráz jako prase. Na vrcholu stezky opravdu klendra, dokonce byly cítit i mírně výkyvy stavby. Dolů z Kramolína pěkně po cestě podél sjezdovky a lanovky, ale totálně zabahněným terénem. Cesta pohodička, takový to lážo plážo. Popravdě jsem až k bobové dráze dole kousek od parkoviště po cestě nikoho nepotkal. Ale kdo žije zimními sporty, jako víkendovka naprosto ideální.

post-229-0-85125100-1456738475_thumb.jpg

post-229-0-26403500-1456738508_thumb.jpg

post-229-0-54066000-1456738512_thumb.jpg

post-229-0-38084400-1456738516_thumb.jpg

post-229-0-80641100-1456738519_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl na služebně a už mám i Potvrzení o účasti na dopravní nehodě a Základní informace pro oběť trestného činu (dopravní nehoda s alkoholem).

Nicméně on byl pod vlivem 1.5 promile a tak se musí čekat na nějaký jednání a do té doby jeho pojišťovna ani servis nic neopraví. Jo opraví, za moje. Policie mi řekla, že budu informován dopisem, stejně tak mě má kontaktovat jeho pojišťovna, až se to pohne. U té jsem to už nahlásil (ČSOB pojišťovna).

Mám jen škrábance, ale mít třeba totálku tak je nevinný člověk trestán za co?

Odkaz ke komentáři

Je to tak, no. Bohužel čekáš, než to pojišťovna nějak prošetří a rozhodne o plnění. Ale pokud je to seriózní pojišťovna, tak to zbytečně protahovat nebude. IMHO je to jednoznačný případ - on byl nalitej a způsobil nehodu, ty jsi v tom jednoznačně nevinně a nemohl jsi to nijak ovlivnit. Asi tam není moc co řešit. On má pojištění u nějaké české pojišťovny, nebo zahraniční??

EDIT: Už to vidím, ČSOB. Tipl bych si, že s ní nebude problém.

Odkaz ke komentáři

Čekat nemusíš, už jsem to tu psal vícekrát, nech opravit ze svého havarijního, zaplatíš spoluúčast a máš to hned, až to pojišťovna dořeší, tak ti spoluúčast vrátí a neboj o bonusy taky nepřijdeš ..... proto si havárku platím, protože jak píšeš, totálka nebo auto nepojízdné a viník s alkoholem případně bez povinného ručení je pak k zbláznění

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...