technikus Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Vysvětlí mi někdo tohle? Výrobní netěsnost, nebo tunil až dotunil? Kdyby to bylo na jednom, ale u obou? Už tam chybí jen rybičky. Mimo to jsem potkal jedno pěkný autíčko. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 To jsem potkal v Brně, stálo na chodníku ... moc jsem nechápal, jak se tam přes ten 15cm rantl nahoru dostal :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Drobná netěsnost, ty taky hned naděláš...lidi už dneska fakt neví, co by reklamovali Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Drobná Tohle jsem opravdu nemohl přehlédnout. Parkoval jsem vedle něj a opravdu to svítilo do očí, jak to má vlhký. Ale myčkou to asi nebude, že by u obou měnil žárovky a nějak to špatně zavřel mi taky přijde jako blbost a jelikož tohle nejsou LED ale obyč zadní lampy, tak je asi neměnil. Ale zas mi to přijde divný, že by měl vadný obě současně... Takže tam má asi opravdu akvárko Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Jestli má xenony a zadní stěrač, tak je to možná přídavná nádržka na ostřikovače ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 VW svolává kvůli špatně nasazenému konektoru. No jo, u takovéhle blbosti akci udělají, přitlačení konektoru totiž nic nestojí. Ale aby řešili skutečný problémy, to ne, to se budou kroutit :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Benzínům zvyšují kw a snižují obsah, ale co to provádí u nafty? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Caddyna to měla tak vždycky, od 55 kW TDI Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Tak pro užitkový auto bude rozhodně lepší velký "přiškrcený" motor, než našponovaná malorážka. Takže buďme rádi za to, že tam necpou 1.6ku. Navíc to půjde určitě snadno poladit :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Caddyna mala aj 2.0 SDI 55kW Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Tak to vidím poprvé asi jenom já :D Jinak 55kw naftu znám snad od F2, jen mi totálně k tomu neseděl ten dvoulitr. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Tak já to taky vidím poprvé ;) Dosud jsem za nejslabší variantu 2.0 TDI považoval 81kW verzi, co byla třeba v Yetim :) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 2.0 SDi mal este tusim aj Golf V... Ale nie pre nas trh :) a v Caddyne je to bezny motor :) obcas sa este najde nejake to prekvapenie od koncernu ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Koukám na FB, že škodovka udělala radost Rolbařovi :D Long awaited ŠKODA Snowman is finally here! A spectacular newcomer for high-alpine terrain with plug-in hybrid drive and 295 kW has outstanding off-road qualities. With this vehicle concept, ŠKODA will exceed the functionality and all-terrain capability of all known SUV concepts. Stay tuned on our FB for more updates! Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Jenže problém u caddy s 2.0 SDi je (podle mě) hodně krátká převodovka. TDi verze už je docela v pohodě, ale ta "bezturbová" verze je opravdu neskutečně krátká. Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 chlapci, ak náhodou zablúdite na výstave Techagro, tak ma od nedele nájdete v pavilóne V :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Bohužel já jdu až zítra, v neděli tam bylo moc civilů. Zemědělci si udělají volno v týdnu :jelen: Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Ešte stále som na výstavisku a toto nám tam pobehuje :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Co musím koupit abych to dostal k tomu ? Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Dnes sa dušovala že zajtra pomôže predať 3 traktory :D Ondro... zajtra večer máš aký program? Inak... je nezadaná a volá sa Veronika :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Včera jsem se vrátil do CR zítra v 5 odpoledne Hustopeče a pak více méně volno. Kde má Veronika hotel? Něco vymyslíme :P Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Tak mně dneska ráno v Kníničkách ve spodní zatáčce, jeden kretén v červeném BMW vybrzdil. Naštěstí má octávka 4 kotoučové brzdy. Honza Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Ten moment, když ženská zjistí, že traktor stojí víc jak BMW Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Žien je tu viac ako dreva v lese :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Může být zajímavé mít agenturu a nabírat holky jako hostesky :jelen: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 proč se mi jen vybavil ten kauč z ikey... D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 proč se mi jen vybavil ten kauč z ikey... D Uaaaaaaaaaaa Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Pěkný :D Taky jsme takhle při minulým orienťáku s Romanem valili asi 120 po nějaké místní silničce na poli a předjížděli auta, který jely vedle po státní Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky