Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)

Doporučené příspěvky

Co ale musím uznat, že exteriér z dálky vypadá opravdu hezky. Ale co mi už třeba na podrobnější zkoumání vyrazilo dech, že na i40, což je vlajková loď, nejsou na první pohled nepohledové díly lakovány ve stejné kvalitě jako ty pohledové. Prostě otevřeš kufr a části co jsou vidět při otevřeném kufru byly jen tak poprskané a bez laku. Takové detaily ve finále dělají medvědí službu.

Odkaz ke komentáři

Gratulujem k novému autu :palec: snáď teda budeš chodiť do servisu len na pravidelné prehliadky a nie toľko čo s tou starou ;)

Máme v práci túto i30 combi len teda s nižšou výbavou a crdi, je vidieť že hyundai ide dopredu, ale ja by som si ju nekúpil... hlavne že tebe sa páči a nech si spokojný.. :)

Odkaz ke komentáři

No páni, koukám, že měníš auta pomalu jak ponožky :lol: ...Tak teda gratulace, je vidět, že z něj máš radost, tak ať Ti to dlouho vydrží :palec:

Jinak to popichování na OC fórum tak nějak patří, ostatně Hyundai se taky pořád strefuje do škodovky, takže se holt musíš připravit na odezvu :P :beer:

Odkaz ke komentáři

Nesadlo mi to auto do ruky.. gumové radenie, motoru sa vôbec zospodu nechcelo, síce už sme ho trochu rozbehali ale aj tak je to také divné.. palubka sa mi nepáči, rádio vysoko, ovládanie od ruky a tá modrá je nepríjemná hlavne v noci.. tuším ani držiak na 1,5 flaše to nemá vo dverách.. ale tak zase je to lepšie od tej benzínovej 308-čky čo tiež máme :D

Odkaz ke komentáři

Diky Lukasi... ;) to potesi... ;)

Skajo... Tak ja něco vymyslím ;) fakt te rad uvidím ;)

Lubi... Diky za názor... ;) je to na vkusu každého z nás... Nebudu psát jak se mi to libi... To je už myslím jasne ;) jen s tím razenim s tebou fakt nemůžu souhlasit... Je perfektní ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...