vorlajz Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 nejlepší byl Otesánek... a pak tahle i30, co mám... Otesánek byl nejlepší, protože byl 4x4 a hlavně 150 kobylek... byť atmosferických, ale když si vzpomenu jak upaloval před Raketkou s vozíkem, tak na to snad nikdy nezapomenu... hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 A proc jsi daval tu oktuli pryc? Vypadala super :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Octavia byla firemní a když skončila firma, tak ještě nebyla doplacená, tak šla z domu... pak jsem byl bez auta a protože už nebylo tolik peněz, tak jsem koupil i30 CW a pak novou i30 combi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Dík za objasnění :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 jasný... není problém... jak jsem říkal, Otesánek byl super... pohon, motor... i výbava byla na tu dobu ok... ale prostě to žralo hodně... jezdil jsem dost rychle, takže průměr byl 9,4 l na sto... dlouhodobě hh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Octavia byla firemní a když skončila firma, tak ještě nebyla doplacená, tak šla z domu... pak jsem byl bez auta a protože už nebylo tolik peněz, tak jsem koupil i30 CW a pak novou i30 combi... ;) To byla tvoje firma? Jinak todle docela dobře vystihuje co asi tak myslím tím co jsem sem už napsal proti této značce https://www.stream.cz/meziplyn/10007334-hyundai-tucson-1-6-t-gdi#nejnovejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tomáši... ano... a to video jsem viděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Nedělal jsi náhodou nějaké kachličky nebo tak něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Tak pořád lepší si koupit bezpečnější nové korejské, než olítanou bazarovku s určitým rizikem spolehlivosti a historie nebo nějakýho novýho francouze .... pak je to o tom, že buď nové korejské v podstatě vybavené auto nebo dva-tři roky mírnou jetinu s horší výbavou, ale lepším jménem, Vorle, rozumím ti, ne každý chce dávat za každé nové auto 700K, navíc, když to je auto domů a není pracovní že?, ono totiž ve výsledku je to pořád krabice, která tě doveze z místa A do místa B a za 10 let je to olítaný oboje. Koupíš nové a za pět let prodáš pětileté, koupíš čtyřleté a za pět let už stěží prodáš - bude devítileté ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Nedělal jsi náhodou nějaké kachličky nebo tak něco? jojo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 No nevím, furt si myslím, že lepší dobře vybraná bazarovka než nový korejec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Jar-do... já s tebou souhlasím tzv. v plném rozsahu... :) věděl jsem, že do bazaru si pro auto nepůjdu, prostě jsme chtěli nový... věřím tomu, že si spousta lidí radši koupí za ty peníze větší a silnější ojetinu... já ale ne... když budu vycházet z toho, že mám určitý obnos peněz, tak mám v zásadě tři možnosti... 1. Malé auto prémiové značky v nejlepší výbavě 2. Větší korejské auto v super výbavě 3. Velké prémiové auto v nižší výbavě... Malý auto jsem nechtěl... za prvé se v něm cítím hrozně stísněně a za druhé většinou nabízí i malý prostor pro posádku. A protože mám rád v autě pohodlí a výbavu, tak jsem zvolil číslo 2 a věř, že toho vůbec nelituji... Za rok teď najezdím asi 10 - 12 tis. km... takže opravdu nepotřebuji žádný naftový motor. Klidně bych si do té i30 dovedl představit ten atmosferický dvoulitr GDI, který dává tuším 124 kW maximálního výkonu. Jenže ten dávají do i30 například v USA (tam tomu ale říkají Elantra GT). Ten motor 1.6 GDI není špatný, ale věřím tomu, že těm, co jezdí s CRDi, TDI, CDTi a já nevím s čím vším, by určitě nevyhovoval... pro potřeby rodiny s nájezdem kolem těch 12 tis. km a vzhledem k trasám, které jezdím... je GDI naprosto postačujícím motorem..., ale jak už jsem psal, mít ten dvoulitr, užil bych si to ještě víc... hh nevím, zda jsi četl mojí recenzi i30, tak jestli chceš, můžeš si jí tady přečíst... ;) (asi tam budou nějaký chyby, jak jsem to psal, tak ty přehlédni... :) hh) Recenze+Hyundai+i30+combi-Hf.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 včera jsem vyzkoušel ochrannou vrstvu NANO na okna a paráda... já už to teda používám několik let, ale o víkendu jsem aplikoval a až včera zapršelo... :) Skajo.. jedna navoskovaná noční kapota pro tebe... hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Hmm, krásně orosená třicítka...a ty křivky...dal bych si říct :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Skajo... věděl jsem, že mě nezklameš... hihihi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2015 na spotřebě za poslední dvě tankování se mi projevila dálniční rychlost 140 - 150 km tacho a provoz ve městě.... takže 8,29 a 7,73 l ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Tuhle spotrebu u Ceeda dosahuji bezne, ted u Sportage jsem povysil na prumernou 9,8 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2015 sniku...jezdíš hodně po dálnici? dneska jsem jel na chalupu naložený s třemi koly na střeše a výsledek dle PP 8 l na sto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Září 26, 2015 Sdílet Odesláno Září 26, 2015 Jezdim hlavne Prahu, po prazskem okruhu a pak dalnice. Okresky az kdyz z dalnice sjedu :D Vim, ze nejsem ekoridic, jezdim "svizneji" a proto spotrebu beru takovou jaka je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 no však jo... já si to taky užívám... ;) nějaký to deci navíc mě snad nezabije... hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 tak koukám, že se tady nic neděje... tak to trochu oživím... :) koupil jsem si do auta autoatlas :D :D :D (místo navigace) v autě jsem vyměnil žárovky za Night Breaker Unlimited (potkávací a dálková světla), Silverstar 2.0 do přísvitu a Osram Cool Blue Intense 5W5 do parkovaček a do osvětlení spz... jinak pohodička... nic se zatím nesere, a tak by to mělo být... ;) a tady jedno krátké video, jak nám to jede... https://www.youtube.com/watch?v=EeqPf5wGWSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Jéééé, autoatlas...tak to je brutální retro Ale je fakt, že jsem dobu autoatlasů ještě zažil, někdy v 2006 nebo 2007 jsem jeden vyhrál a tak byl v autě, kdyby náhodou. Dneska to jistí Google maps B) Jinak ta akcelerace je parádní, krásně to z těch 80 táhne až někam ke 140, což je super. Takhle si představuju bezpečný auto, protože když člověk potřebuje předjet na okresce, tak to musí slušně zrychlovat přes kilo. Když to srovnám třeba s máminou 1.2 TSI, tak ta do 100 jede pěkně, ale pak je mrtvá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Jirko... já nemám v autě navigaci a můj retro telefon je prostě děsný krám... tak jsem se nasral a koupil si atlas... :D ale je to fakt brutální retro ... lol plánuji pořídit nějaký lepší telefon... a to zrychlení moc brutální není, ale díky... hh ... v dnešní době turbomotorů jsem bez šance... a jaký výkon a v jakém autě má tvoje máti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Ona má VW Beetle 1.2 TSI 77kW DSG. Při běžné jízdě je to fajn motor, má slušnej krouťák, takže i v nižších otáčkách reaguje na plyn, ve městě je to raketa, na okreskách pohoda do chvíle, než by člověk chtěl předjíždět. To si většinou nakonec rozmyslím, protože mi přijde, že to nad 80 / 100 moc nejede. Může člověk dělat co chce, tak to sice podřadí, vytočí se, ale to je tak všechno. Akceleruje jen velice vláčně. Z videa bych řekl, že seš na tom podstatně líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Tak mne v Rapide pride zrychlenie z 80 do 140 uplne v pohode, samozrejme na 4-ku.. trojka ide krasne do 120, ale s dsg to asi funguje inak.. dokonca ako som uz povedal na Rapide lietam viac ako na taxiku :D spotrebu teda neriesim ked idem sviznejsie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Až bude příležitost, udělám taky video. Třeba je to jen o pocitu a ve skutečnosti to není tak špatný, jak mi připadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 to by bylo docela zajímavý... já to nějak nehrotím... GDI jede slušně, TSI bude v té dynamice podle mě lepší... v podstatě jedinou výhodou GDI proti TSI bude konstrukčně jednodušší motor... na druhou stranu si myslím, že s mým nájezdem se o techniku motoru moc starat nemusím... mě trochu mrzí, že se do i30 nedával 2.0 GDI, protože to by se mi moc líbilo... a kdyby tam bylo turbo 1.6 GDI, tak by mi to taky nevadilo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 dneska jsem si poškrábal Myšáka... tady je moje dílo... přijížděl jsem k takový zídce a ta měla rantl... bylo to šikmé stání... senzor to nevzal a já jsem to prostě přehlédl...moje blbost no... přítelkyně mi na to řekla, že je to lepší, než kdyby si zlomila nohu... a taky říkala, nedovedu si představit, že bych to udělal já (to kvůli tomu, jak jsem to prožíval) a já jí na to řekl, že já taky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Přímo na kapotě?? Jaj, to nasere :( Ale vzhledem k dnešní době je to vlastně prkotina, mohlo se stát něco daleko horšího ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Mne to prijde jako naraznik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.