Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)

Doporučené příspěvky

Opět musím souhlasit :palec: Vzhledově se mi i20 líbí dost, asi bych řekl i víc než fábka. Ale jinak teda ta jejich agresivní reklamní politika a neustálý se navážení do škodovky bude celkem mimo, zas takový zázrak ta jejich i20 není ;) Kdyby to propagovali "slušně", tak by o tom člověk třeba i uvažoval kvůli tomu vzhledu, ale takhle už z principu ne. Nemám rád firmy, který mají potřebu shazovat konkurenci, místo aby se snažili být lepší a nabídnou víc.

Odkaz ke komentáři

s příchodem faceliftu nám výbava Style zdražila o Kč 27.100,- a do výbavy přibylo - 17" ALU kola, elektrická parkovací brzda, zadní ventilační průduchy, inteligentní zadní parkovací poloautomatický systém, elektrické sedadlo řidiče...

tak přemýšlím nahlas, jestli jsem na ten facelift neměl počkat.... ?!

Odkaz ke komentáři

Popisu sve pocity nahlas :D

17" kola jsem nechtel, na jizdy po Praze je auto jiz moc tvrde ... 16" jsou pro mne optimalni. Elektricka brzda je dobra vec a zadni pruduchy pomuzou lepsi ventilaci. S elektrickou brzdou musis mit ale minimalne 16"kola. Samocine parkovani nepouzivam, jako u vetsiny aut je pomale a clovek uz ma sve auto beztak v oku. V ramci zaruky jiz mi menily 3 predni parkovaci senzory a v blizke dobe to vypada, ze mi budou menit dalsi :( Elektricka sedacka je super, hlavne kdyz se v aute clovek strida treba s manzelkou :)

... tak co mel jsi pockat? Stalo by ti to za to?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...