Hans26 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Tak, jak jsem slíbil ve svém starém Topicu octy-1, tak konám :)Co ted, tak koukám, tak po podvozku, kolech jsem další úpravy auta ve směru jak výkonově (kde, se toho chystá více), tak ve směru style nic moc nepřidal, tak se jen ptám hloupou otázkou, je zájem to zde prezentovat? Jste zvědavý na čem jsem krom mnoho práce se stránkou, ted menší crew Vag Familia.cz dělal celý podzim a zimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 zájem určitě bude. golf parádní a úpravy jak mají být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 No jasně, že nás to zajímá ;) sleduju i Vag Familia na fb a supr !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Tedy dobrá, tak začneme z lehka a uvidíme jaká bude odezva :D1. Díl vyměněný a nalakovaný, tento mnou i mnou rozleštěný bylo přední lízátko, které bylo vyměněno za lízo od SRS-TEC -> GTI Edition 30 2. Jsou maličkosti do interiéru a ty vždy potěší :P ...zdražuji to schválně, páč až se dojde na motorák, výfuk a nyní i turbo, to tu musí být ohlas větší :DTakže změna ovládání světel Doplnění odznáčku GTI do sedaček :)A aby se neřeklo zatím poslední změna v interiéru, která přišla teprve před pár dny, na zakázku vyrobené luxus koberečky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Jak se to rika, detaily tvori celek a tady to plati :) libi se mi tvuj styl. O kobereckach jsem taky premyslel, kdysi je nekdo nabizel na Fb ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Děkuji, snažím se auto udělat čistě. Jedu dosti vzorově auta co jsou na Worthersee, prostě cizina, takže snížený ale použitelný Hothatche s pár desítkama koníků navíc :)Jojo, dělají je nějak luxusníkoberečky.cz nebo tak nějak a jsem s nima max. spokojený ač jsem musel předělat komplet na předku úchyty :).... nejhorší je, že to co bude na tom autě nejhezčí, tak to nebude ani jedno vidět :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 tak udělej čistou díru do kapoty no ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Nebo tj kapotu vyhod... Zbytečný kila...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 jake mas srouby na ty Ispiri kola? jdou pouzit seriove nebo je tam jina dosedaci plocha ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 (upraveno) U After marketovych je většinou kužel, mrknout do německého tuv ke kolům. A hledat šroub vypadá to asi takhle a máš to na jisto... Upraveno Březen 25, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Díky já myslel přímo ty jeho, kola jsou ještě v krabici u dodavatele a nevím jestli tam KBA bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Jak si spokojny s podvozkom solo werks?? Da sa to porovnat s AP alebo niecim podobnym. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.