-pavel- Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Chtěl bych se zeptat nejde mi central na levych přednich dveřích když odemču od řidiče odemkne se vše to same když zamknu ale kdy odemknu od spolujezdce či kufrem tak leve předni ani tuk...mam tam dodělanou dalku všechny chodi jen ty leve ne....v motorku to neni...kokal jsem na kabely v pruchodce nektere jsou rozpraskane a zaoxidovane...vede tudy nějaky kabel ktery ovlada motorek a muže byt teda přerušeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 kabely v tý průchodce opravit a zaizolovat tím bych začal a koukni i do průchodky zadních dveří za řidičem stalo se mi že blbli přední dveře a problém se vyřešil po očistě kontaktů konektoru zadních dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 diky. ty kabely v přednich musim pořešit a pak se uvidi kdyžtak budu patrat dal.....nejlepší asi je sehnat jete druhe ale v dobrem stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.