mirekvok Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Zdravím, zkoušel někdo přendat stěrače - ramínka z O2 na O1? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 ano, má nás to tady několik, funguje daleko lépe než origo. Jediný problém že spolujezdcův stěrač se hodí trochu narovnat a nejde odklopit se zavřenou kapotou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Přesně tak, fungují naprosto super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Je to tak,jsou fakt dobrý. Mě se to právě u spolujezdce moc nelíbí jak poloha stěrače ,tak problém s kapotou. Tak jsem použil origo ramínko s O1 u spolujezdce na O2 stěrač a u řidiče to jde komplet s O2. Vypadá to dobře a funfuje super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekvok Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Aha , moc diky za info. Muzete mi to jeste trosku popsat, jak to narovnani udelat? zvladne se to doma? Jak to myslite odklopit se zavrenou kapotou? treba rano kdyz jsou primrzle tak je ani nejdou nadzvednou - jako zkusit jestli jsou nebo nejsou primrzle. ritchie - jako ze jsi vzal O1 raminko zarizl a navaril z O2 uchyceni? Rozmery list ze jsou jine nevadi? Dekuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Zdravím, jak už bylo napsáno, fungují a vypadají rozhodně líp než ty původní. S polujezdcův stěrač přihneš jednoduše třeba ve svěráku. Když odklopím stěrač v dolní poloze, opře se o hranu kapoty. Ale pořád to stačí na to, abych mohl oškrábat nebo umýt okno.Případně ho nenechám dojet až dolu a pak jde odklopit úplně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekvok Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Ale takhle to ma i O2 ne? ze nejde odklopit dneska jsem se na to dival u svagra. Jak se tam meni listy? to se musi zvednout kapota? Pasuji na ty raminka i listy na O3? nebo to ma zase jinak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 na O2 to taky nejde, já když potřebuju tak pustím stěrače a dám si je na kolmo s kapotou, nebo otevřu kapotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 ještě se dají použít komplet stěrače z Golfa 4, Bory, od roku 2003 se davaly stejný úchyty jako má O2, tvar ramen je uplně stejnej jako ma O1 http://www.vwaudishop.cz/volkswagen/golf-4-bora/aero-sterace-golf-4-predni.html#.VMJOAkeG_IU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) ritchie - jako ze jsi vzal O1 raminko zarizl a navaril z O2 uchyceni? Dekuju! jako ze jsi vzal O1 raminko zarizl a navaril z O2 uchyceni?- Z O2 jsem sundal lištu s uchycením-rozevřít kovové packy a stáhnout stěrač.Přiložit O2 stěrač k O1 ramínku na voze,určit délku,zarkeslit fixou ramínko,říznout ramínko. Nasunout stěrač na ramínko na doraz,zavřít nebo zatahnout ,zalisovat pořádně packy k ramínku ve svěráku. Zmačknuté opravit černou barvou. Místo sejmutí na fotce O.K? Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plynař Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Tak ramena stěračů na G4 od 2003 na www.aci.cz 649kč/ks + stírací lišty O2 na hanza-autodíly.cz za 555kč/sada = cca 2.000kč i z poštou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Ale takhle to ma i O2 ne? ze nejde odklopit dneska jsem se na to dival u svagra. Jak se tam meni listy? to se musi zvednout kapota? Pasuji na ty raminka i listy na O3? nebo to ma zase jinak ... zastrcit klicek, otocit na zapalovani, vratit do polohy 0, pote pohnout pravou packou dolu a sterace se daji do vertikalni/servisni polohy a muze se menit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 - stieracie listy ostavaju tiez z O2 resp nieje problem s dlzkou na strane vodica? - pozeral som a O1 ma 530mm a 475mm, O2 ma 600mm a 480mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 není problém, sedí přes celé okno krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 má někdo fotku jak to vypadá na autě bez úprav? prostě jen přehodit z O2 na O1. Mám s tím pořád problémy, chvilku to stírá, pak to bere jen půl skla, tak bych to vyřešil snad jednou pro vždy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 lepší foto jsem nenašel, zkusím dneska po práci ti to vyfotit míval jsem stejný problém jako ty, nový stírací lišty, stíralo to dva týdny a pak to vynechávalo, takže fuck off a šly tam z dvojky komplet ramínka a lišty, které jsem měl zadarmo z vrakáče :jelen: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=143321 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 no sem celkem zvědavý až to vyměním :D dívam se na tu fotku a nevypadá to špatně, jen ten od spolujezdce je jinak ohnutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 jo ten u spolujezdce se už chystám asi rok ohnout :D ale i takhle fungujou skvěle, na jaře akorát koupím nové lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Stačí vyměnit gumičky (originál) a jede se dál a je to i levnější :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 dnes jsem videl v realu sterace od Kosin a super,jak budu mit moznost tak kupuju a montuju.Jediny nedostatek je odklopeni u spolujezdce,ale da se to prezit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Stačí vyměnit gumičky (originál) a jede se dál a je to i levnější :D Ma pravdu - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8312&page=6&do=findComment&comment=1414515 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekvok Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Ještě jaký mám koupit stírací lišty? už se v tom ztrácím aero, twiin bosch nebo orig? kdyby jste měl někdo odkaz, tak to bude super. Díky !!!I Ideálně, aby šli měnit stírací gumičky (u O1 jsem koupil a gumička vyměnit nešla - ale to byli nějaký hayer) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/sterace-krytky/skoda-octavia-05-predni-aerotwin-sterace-610-480-orig-id:4748.eshop Tieto so kupoval pred dvoma rokmi a teraz pred zimou uz boli gumicky unavene. Tak som kupil len gumicky bosh a stierace stieraju krasne, ale na dorazoch vrzgaju, takze ich po zime vyhodim <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vacul Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Má někdo zkušenost? Je lepší vzít originál aero stírací lišty nebo raději od Bosche Aerotwin? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Koukám že vybíráš jen mezi aero a boschem, ale co třeba Heyner? :P Dostaneš k nim i náhradní gumičky, mám je rok na původních gumičkách a pořád krásně a tiše stírají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 pridavam sa za Heyner . Tiez ich mam. Sice len 3 mesiace,ale zatial super. tiez su to hybridy. A ako vravi kolega, maju gumicky navyse. Mal som bosh aerotwin, potom aj klasicke bosh ramienkove a nebol som s nimi spokojny. Dost po kratkom case zacali oboje zle zotierat na niektorych miestach a robili smuhy. Teraz som skusil tie hybridy a zatial som spokojny, uvidime, kolko vydrzia. Tie bosh mi zacali robit smuhy po pol roku cca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Poradte mi ake stierace kupit... Mal som original ked som kupil auto a boli dobre (len uz starsie). Kupil som BOSCH aerotwin, na aute boli 4 mesiace (a to sa nepouzivali), uz su na vyhodenie, proste smejd. Daju sa kupit samotne gumicky do originalov? Ak ano kde? Tak som nakoniec kupil originaly... Dufam, ze polroka aspon vydrzia. BOSCH strasny smejd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.