serf Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Ešte doladiť drobnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) koukam, ze mas rad LED system :D ... 1.8 TSI ? Nejake dalsi info ? plany, zmeny ? Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Ahoj, vítej Kde si sehnal ten airbag do volantu s novým znakem? (respektive ten nový znak) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 http://auto.bazos.sk/inzerat/44981596/Nove-Skoda-LOGO-do-volantu-LOGO-NA-VOLANT-Original-z-O3.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Si objednaval len znak a robil si si to sam, ci si objednaval cely cover? Nebojis sa, ze pri vystreleni bagu ti, pri stasti, urobi znak len otlacok na celo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 koukam, ze mas rad LED system :D ... 1.8 TSI ? Nejake dalsi info ? plany, zmeny ? Dobrý deň Teraz sa striekajú podbehy a predná maska a podmaska. Na ceste sú pružiny Eibach - 30/30mm. Predchádzajúci majiteľ tam dal pružinz 4x4 a mňa to ....., lebo to vypadá jak fabia 2. A hlavne, v pondelok ide do servisu, lebo sa zasekávajú výrive klapky v sacom potrubí. Roboty do čuda s rozoberaním. Že vraj existuje sada na prečistenie, bez rozoberania. Si objednaval len znak a robil si si to sam, ci si objednaval cely cover? Nebojis sa, ze pri vystreleni bagu ti, pri stasti, urobi znak len otlacok na celo? :D Mne sa znak škodovky páči. Budem maskotom. . Objednal som len znak. Dal som dole starý, vyrezal , a keď som uvidel poskladaný vankúš??!! skoro som sa po.... No ale už čo. Vsunul nový, a po krajoch som dal bodky sekundového lepidla. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Dost nebezpecne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Ahoj a vítej Máš ji hezkou, no ne všechno se mi líbí, ovšem třeba na přední spoiler, či difuzor (ale origo) se letos chystám taky, hezky do zpestří vzhled auta :) Tak ať slouží bez potíží. Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 auto zajimavy, prekvapila me LED zavislost :) s tim airbagem to je v pohode. On se otevre tou spodni casti, viz. jako samozrejme nic proti tem, co to z nejakeho duvodu nechteji, ale taky tu uz byl argument, ze nekdo si ten znak neda, protoze nechce aby mu airbag vystrelil pri demontazi.. nezapomente, ze s tim musi manipulovat v autorizacich, takze to musi byt hodne blbuvzdorny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Led závislosť, to je dobré. Keby to čítala moja žena. Vzadu som dal led odrazky, ktoré svietia s denným osvetlením preto aby bolo auto vidieť v hmle keby náhodou manželka alebo syn zabudli svietiť normálnymi + hmlovymi svetlami. Vpredu sa mracitkami zakryli parkovacky. Tak som našiel led pásky s bielym a orange led. Dal som ich pod svetlo, aby ich nebolo vidieť keď nesvietia. No a dnu. Je to jednoduché zapojenie a lacné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 a jo! :D ty mas vzadu v odrazkach taky LEDky, na ty se chystam asi 2 mesice. Ale chci tam dat trubici, jako pouzil Kocina na svetla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) s tim airbagem to je v pohode. On se otevre tou spodni casti, viz. Asi si nepochopil, co som tym myslel a zrejme nevies ako sa "montuje" znak z airbagu OIII na cover airbagu OII FL ;) Nejde o vystrelenie bagu pocas montaze, ale pri naraze... Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Tie zadné ledky mi dokonca pochválili aj policajti, (www.ledodrazky.cz) auto je čierne, a do feldy z manželkou už to jedna kočka neubrzdila. Dúfam že ja svoje airbagy už nikdy neuvidím. Cob osvetlenie je krajšie, ale led je kontrastnejsie a tým viditelnejsie, a votom to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Kyselinka: ja to pochopil, proto jsem posilal ten obrazek, plus jsem k tomu dodal dalsi casto uzivany argument. serf: ona je pak multifunkcni :) Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Praveze nepochopil, inak by si ten obrazok nedaval a nenapisal, ze to je v pohode :D @serf: ako si riesil tie ledky vo svetlach? Myslim tie bodovky na spodkoch? Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Majú presne 50 cm. Dal som dole svetla, nalepil na nárazník 5 mm za hranou svetla do vnútra. Svetielka sú na krajoch nie v strede a osvetluju plexi zo spodu. Zapojil na smerovky, parkovacky, kostru. Ma to svoje relatka, ale musel som dať ešte jedné, lebo pri naštartovaní smerovky svietili chaotický. Pokus-omyl-minus 17 stupňov-ale podarilo sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Moja led-závislosť A drobnosti čo potešia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Je to na každém (věc názoru), ale mi se to nelíbí, ty modré jsou už na mě moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 (upraveno) Mi se to celkem líbí..v reálu to musí vypadat dobře..na druhou stranu bych ten osvit udělal tak, aby nebyly ty neony vidět - hlavně vzadu to pere do očí. Upraveno Leden 26, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 V reáli to až tak nepere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Šikovná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Kto vymyslel ERG ventil a celú tú EKO-pakáreň, tomu by trebalo prehnať výfukové plyny cez konečník.Stoji ma to zatiaľ 500€. Zatiaľ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Ty mas EGR na benzine? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 A co sis myslel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Tak mi vysvetlite čo mi zasiera vyrive klapky v sacom potrubí, musím to meniť celé, lebo po vyčistení sa furt klapky zasekavaju a hlasy chybu.??????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Jak se tak v poslední době koukám kolem sebe i na fórech, tak "jednaosmička" je snad ještě "povedenější" motor jak ta "jednadvojka" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Led závislosť, to je dobré. Keby to čítala moja žena. Vzadu som dal led odrazky, ktoré svietia s denným osvetlením preto aby bolo auto vidieť v hmle keby náhodou manželka alebo syn zabudli svietiť normálnymi + hmlovymi svetlami. Vpredu sa mracitkami zakryli parkovacky. Tak som našiel led pásky s bielym a orange led. Dal som ich pod svetlo, aby ich nebolo vidieť keď nesvietia. No a dnu. Je to jednoduché zapojenie a lacné. Ty podsviceny odrazky to v mlze asi moc nezachranej kdyz si mamka nerozsviti Na me toje uz moc takovy houpackarsky ty diody a plouteva ala bmw Ale hlavne, ze se to libi tobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 No fakt za to egr benz. alebo nafta to je jedno by ten muderec zaslúžil jednu do vajec ale poriadnu ,by som mu pripojil do kuchynského drezu odpad z hajzla či by sa mu to páčilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Tak mi vysvetlite čo mi zasiera vyrive klapky v sacom potrubí, musím to meniť celé, lebo po vyčistení sa furt klapky zasekavaju a hlasy chybu.??????? udelat zakladni nastaveni stickler: nejak nepobiram, co se ti ted nezda na 1.8 a 1.2. Zrejme si jeste neslysel o BMP, BMR a BKP. Neprekonatelne legendy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.