OctaviusIII Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Tak me vcera v noci chytli čerti. Ty xenony se jim moc nepozdávali. Ale s pokorou jsem to mel jen za 200,- . Uz jsou venku. Koupil jsem od Osramu H4 NightBreaker. Tak snad budou za tech 700,- stat. Normalni halogenka je jako kdybych si svitil svickou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 jo jo oni po tech xenonových H4 jdou fest ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviusIII Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Ale byly to inteligentni policajti. Ale ja . Debil jel jsem za nima cca kilometr. Kdybych odbocil bylo by to levnejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Tak ono mít ty xeny v H4kach je docela prasárna. Dát je místo mlhovek proč ne, ale svítit s nima pořád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Jo jo odbočit jsi měl nebo jet uplne jinudy takhle jsi je nasral když uz tak si je dej do mlh sice nevím zdali se to smi nebo ne :D mám je v mlhách taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviusIII Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Tak mel jsem je sklopeny. Nejde mi o to jak daleko ale jak intenzivne to sviti. Ty Osramky sviti stejne na hovno jako cokoliv. Cim to muze byt? Spatne svetlomety? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviusIII Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Dnes v cca 5 ráno jsem jel a porad na me blikaly auta. Az po cca 3 km jsem si vsiml ze nesvitim. Docela pruser nemyslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 :D hlavně ze si viděl ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviusIII Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 To je sice hezky. Ale co s tim mam delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 ... napadlo mě rozsvítit světla, ale nevím, jestli to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Je možný, že máš paraboly už slepý. Po několika letech používání se totiž udělá na parabolách takový mléčný film a to dost snižuje svítivost. Před 7 lety jsem na svém autě světla vyčistil a musím říct, že to byl rozdíl ve svícení jako blázen (už je chystám znovu vyčistit). Jelikož ty máš předek taky předface, tak se dají světla lehce rozdělat a vyčistit viz. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vycisteni-prednich-svetel-do-rv00-demontaz-prednich-svetel . Zkus to a uvidíš, mělo by ti to pomoct ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviusIII Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Bojim se aby tam svetla nebyla menena. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.