VSemi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 nemá někdo zkušenosti s přidáváním aditiv do benzínu? u nafty je to už dnes samozřejmost ale u benzínu.... http://www.41.cz/vif/storage/products/1189...nzin_aditiv.jpg http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 mno ja myslim, ze to bude mit podobny vliv jako u nafty, ne? zvedne oktanovy cislo, auto se bude rychleji vytacet atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 NWM......už teď leju do všech aut OMV carrera 100 tak jestli tohle by třeba bylo lepší bo tak...nwm noo... u nafty hlavne v zime proti zamrznutí ale nevim co s tím benzínem a hlavne jake s tím mají kluci tady zkušonosti...jestli to teda někdo používá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 no tak určitě tím nic nepokazíš, já dávám do nafty i letní aditivum VIF, protože palivo má pak lepší vlastnosti a motor má dalece kultivovanější chod a u benálu to bude to samé .... jinak ty máš jistotu, že do nádrže leješ u OMV (a nejen tam), to za co platíš ??? já ne, znám pár majitelů čerpacích stanic a je to jeden šejdíř větší jak druhej ..., ale to by bylo na jinou debatu, do které se zde nehodlám pouštět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 tak je jasné že človek nikdy neví.....i podle testu se to dost šidí.... asi to vyzkouším... tech 150kc je nic tak to toho pujdu..sem zvedav jestli to pujde nejak poznat....a je to na nejakych 600l benalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Do benzínu jsem nikdy aditiva nedával, ale věřím tomu že to určitě prospěje, to jak dneska ředěj naftu i benzín bůhví čím je k pláči. Já bral u OMV careru, ale přešel jsem k Benzině na vervu a zdá se mi lepší, ale je to asi pumpa od pumpy. Co mám ale potvrzený je že nejlepší palivo natankujete v rakousku nebo německu a podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
post-apo Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 . . . znám pár majitelů čerpacích stanic a je to jeden šejdíř větší jak druhej ... Nemusí to být jen profláknuté dolévání tanku průmyslovým techničákem (ze sudu) a nemusí to být jen majitel. Známý dělal na pumpě a podkecnul se, že co do rozpustnosti vody v benzinu: odhadoval to na >20litrů vody na 12000 litrů benzinu - než se začnou na dně tanku dělat vodní kapičky. Odkud to věděl? Prostě když tank v zemi zakopaný (12000litrů) naplní z cisterny, obsluha může odlít 1 (..2) kanystr(y) a dolít vodou, aniž by to majitel zachytil. Takže tohle "aditivum" ovlivňuje chod nejvíce motorů. http://aktualne.centrum.cz/finance/doprava/clanek.phtml?id=687695 Proto si (už nějakou dobu) hlídávám, jakou mívám průměrku s benzinem od jaké pumpy: někde 7,2/100, někde pravidelně 8,5/100. Nejsem šetřílek, ale nechci motoru (za věrné služby) ublížit ošizenou břečkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 ted jsem zrovna objednal ve zboží i benzinovej VIF, budeme zkoušet co to udělá s rapidem, ženinou ibou a kolegovým 1,8 T v passatu-pak mužu dát referenci bohužel zde výrobce neuvádí žádné zvýšení oktanu(jako u dieselů cetanůú, mají tam jen: Charakteristika a použití: Ø Účinná multifunkční přísada do všech druhů benzinu, která obsahuje mazivostní přísadu snižující spotřebu paliva v průměru o 5-7%. Ø Přípravek je určený pro moderní motory s přímým vstřikováním paliva, ale i pro starší karburátorové motory. Ø Obsahuje složky zesilující rozpouštění úsad zajišťující postupné vyčištění karburátoru a sacích ventilů u starších motorových vozidel. Ø Přípravek poskytuje dokonalou ochranu celého systému proti korozi, udržuje maximální výkon motoru a neškodí katalyzátoru ani l sondě. Ø Je kompatibilní s běžnými motorovými oleji, různými druhy benzinu a jinými obvyklými aditivy. Ø Nemá negativní vliv na míru opotřebení žádného dílu benzinového motoru, ani negativně neovlivňuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 já používám vif do benzínu a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Taky to tam leju od začátku do benzínu, hlavně kvůli jistotě, snad to pomáhá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 a nějaké poznatky? spotřeba výkon atd? ten benzinový není vůbec rozšířený totiž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No jelikož jsem s autem předtím nejezdil a od prvního tankování to používám, tak to nemám moc s čím porovnat, ale určitě se tu někdo takový najde a předá zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No jelikož ten benzínový je spíš prevence není tam o tom že by zvyšoval octanove číslo tak nic mimořádného nepozoruju jde spíš o eliminaci tvorby karbonu toe celé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Monik5514 Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Mimochodem mají nový web, tak tebou přidaný odkaz už nefunguje. Aditiva VIF do benálu teď najdete tady: Aditiva do benzinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.