Přejít na obsah

Vybití akumulátoru během stání na volnoběh.


Doporučené příspěvky

Zdravím,

píši v zastoupení snad to nevadí.

Škoda Octavia Combi, Elegance, r.v.2010, 1,2/77kW.

Stalo se to, že při delším stání cca 20 min se vybil akumulátor okrem motoru bylo puštěno ještě rádio a topení. Je to normální? Myslím si, že ne, proto bych chtěl poprosit místní odborníky na co se zaměřit. Údajně první majitel měl namontované ruční řízení podle otlaků na volantu.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Uvidím jak to ve spojích vypadá, auto bude doma v neděli podívám se na to a přeměřím alespoň orientačně odběr proudu. Je teď jasné, že akumulátor má nejlepší léta za sebou. Je tam autorádio Swing to by mohlo taky mít na vybití svůj podíl. Jen by mě zajímalo je opravdu v nastavení serva možnost pro hendikepované?

Odkaz ke komentáři

Auto bylo nastartované a běželo na volnoběh. Dcera v něm krmila a přebalovala malého. Nechtěli to dělat za jízdy. Auto se podařílo nastartovat přes kabely a během dalších asi 70 km se akumulátor dobil a auto teď funguje jak má. Je ve stavu pětiletého používaného vozu. Jak jsem psal bylo tam naistalované ruční řízení. Je opravdu možné nastavit servo řízení do módu pro hendikepované, kde by mělo běžet stále nebo je to jen fáma roznášená po diskuzích?

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno, tak se to vše vyřešilo. Včera po obědě dorazila dcera s autem domů. Po otevření víka motoru bylo divné, že z plastového krytu alternátoru nejsou vidět žádné kabely. Nedalo mi to a po chvíli jsem od motoru vytáhl svazek v černé krkovici zakončený sdruženým konektorem. Najít kam přijde nedalo až tolik práce. Nakonec se auto nastartovalo a nechalo běžet na volnoběh a vše proběhlo v pořádku. Kdo, proč a kde konektor vytáhl se těžko dozvíme.

Odkaz ke komentáři

Tak paráda. Nějaká sabotáž či co :smich: . To nastavení pro hendikepované opravdu je,ale já to zkoušel na mé OII a tam to nešlo. Existuje 5 stupňů intezity síly posilování od 1-5 z výroby je nastavené na 3 - ale upravit na nebo na 5 mi přes VCD nešlo, možná by to bylo možné přes origo VAS.

Upraveno uživatelem Tomasoct
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...