Elík Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Zdravím, píši v zastoupení snad to nevadí. Škoda Octavia Combi, Elegance, r.v.2010, 1,2/77kW. Stalo se to, že při delším stání cca 20 min se vybil akumulátor okrem motoru bylo puštěno ještě rádio a topení. Je to normální? Myslím si, že ne, proto bych chtěl poprosit místní odborníky na co se zaměřit. Údajně první majitel měl namontované ruční řízení podle otlaků na volantu. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 (upraveno) Zdravím, normální to určitě není. Zkusil bych proměřit dobíjení alternátoru,stav baterie v zátěži a prověřil bych ukostření a spoje mezi baterií a alternátorem. Upraveno Únor 17, 2015 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Elík Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Uvidím jak to ve spojích vypadá, auto bude doma v neděli podívám se na to a přeměřím alespoň orientačně odběr proudu. Je teď jasné, že akumulátor má nejlepší léta za sebou. Je tam autorádio Swing to by mohlo taky mít na vybití svůj podíl. Jen by mě zajímalo je opravdu v nastavení serva možnost pro hendikepované? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 V jakém stavu vlastně bylo auto?V názvu tématu je volnoběh, bylo tedy nastartované nebo je zapnuté zapalování a k němu ventilátor a rádio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 okrem motoruNastartované a k tomu puštěné rádio a topení. Tak to čtu já, to slovenské slovo tě snad nerozhodilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Elík Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Auto bylo nastartované a běželo na volnoběh. Dcera v něm krmila a přebalovala malého. Nechtěli to dělat za jízdy. Auto se podařílo nastartovat přes kabely a během dalších asi 70 km se akumulátor dobil a auto teď funguje jak má. Je ve stavu pětiletého používaného vozu. Jak jsem psal bylo tam naistalované ruční řízení. Je opravdu možné nastavit servo řízení do módu pro hendikepované, kde by mělo běžet stále nebo je to jen fáma roznášená po diskuzích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 V textu jsem info o nastartovaném motoru přehlédl, moje chyba.Potom je něco špatně s celým systémem dobíjení - když je auto nastartované, nemůže se za normálních okolností baterie vybít, prt. už při volnoběhu se dobíjí dostatečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dominik176 Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Toto sa mi stalo na fabii 1.4mpi vrčala na volnobeh pustené svetlá naplno kúrenie a radio po 15minútách bola baterka taká že síce potočila štartérom ale nie natolko aby to naštartovalo.No a tam bol len 70A alternátor a ten všetko na volnobeh neutiahne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Elík Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Dobré ráno, tak se to vše vyřešilo. Včera po obědě dorazila dcera s autem domů. Po otevření víka motoru bylo divné, že z plastového krytu alternátoru nejsou vidět žádné kabely. Nedalo mi to a po chvíli jsem od motoru vytáhl svazek v černé krkovici zakončený sdruženým konektorem. Najít kam přijde nedalo až tolik práce. Nakonec se auto nastartovalo a nechalo běžet na volnoběh a vše proběhlo v pořádku. Kdo, proč a kde konektor vytáhl se těžko dozvíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) Tak paráda. Nějaká sabotáž či co . To nastavení pro hendikepované opravdu je,ale já to zkoušel na mé OII a tam to nešlo. Existuje 5 stupňů intezity síly posilování od 1-5 z výroby je nastavené na 3 - ale upravit na nebo na 5 mi přes VCD nešlo, možná by to bylo možné přes origo VAS. Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Elík Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Sabotáž to určitě nebyla, ale v pátek si dovezla auto ze značkového bazaru a v sobotu odjela na dovolenou. Takže proč byl svazek odpojený se už nepodaří zjistit :-) Hlavní je, že auto funguje jak má a je s ním spokojená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.