kutak Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Mám 2 dotazy, už se to tu řešilo, ale nemůžu najít kde, sedačku u řidiče mám na bočním vedení potrhanou, né nijak moc, ale bojím se aby se to nešířilo, máte někdo nějaké zkušenosti s autočalounictvím nejlépe v Praze případně domácí opravou? A druhý dotaz, četl jsem tu samou chválu na přípravek Valetpro Heavy Duty, pomáhá i od zápachu po psovi? A pokud ne, stačí nechat auto vytepovat nebo raději auto nechat vyčisti parní cestou? Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 S opravou sedačky ti neporadím, ale ten Valetpro Heavy Duty http://www.detailingshop.cz/interierove-cistice/788-valetpro-heavy-duty-extraction-cleaner.html ti můžu jen doporučit. Nejen že fakt dobře čistí, ale zbaví čalounění i od různých pachů, takže i zápach od psa spolehlivě zlikviduje Jinak na to čištění sedaček za pomoci Valetpro je dobré použít i vodní vysavač, který vysaje ze sedaček většinu čističe i se špínou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Na zápach používám ozon je to paráda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Na zápach používám ozon je to paráda ;) Ahoj, Jak dlouho vydrží odstranění zápachu po OZONU. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Prosím Te vydrží to i klidně pul roku ale když necháš v autě treba syrečky tak to ti nevydrží :D , nejčastěji se to děla ted na jaře jelikož auto po zimě dostava na prdel, hlavně to sezere všechny viry a bacily a plisne co tam jsou ruzne v kobercich a calouneni a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.