Laslop Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Je tam niekde aj spätná klapka?? Do istého času keď som zapol zadný ostrekovač voda ihneď striekala z trysky, teraz však musím veľmi dlho držať zopnutý ostrikovač, kým začne striekať. Chlapi, to vážne nikto nevie či tam je a ak tam je, kde je umiestnená spätná klapka - zpětná klapka zadného ostrekovača? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 mám asi stejný problém mam O2 v combi rok 05 kde bych to tam našel ten spoj hadiček a jak se to rozebírá? po odstřiku zadního stěrače se nic nestane jen to smrdí v autě po kapalině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 vlevo v kufru pod tapecem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 a jak to rozberu. jsou tam jen nějaký držáky plastový který se protáčí a jeden háček a tam je jeden torx. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Vytáhni všechny věci z kufru, povol plastové šrouby na prahové liště 5tých dveří, tu pak vycvakni ven, drží na kovových sponách celkem fest. Pak oddělej levý sloupek D už budeš potřebovat torx šroubovák tam jsou dva šrouby plus kovové spony. Pak ještě cca 6 torx šroubů. Bočnici pak opatrně odklop a tam spoj najdeš. Oprav pokud možno co nejrychleji, kapalina totiž teče do dvou konektorů a začnou rychle oxidovat a zadek auta ti pak bude svítit jak vánoční stromeček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomik315 Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Řešil jste někdo obdobný problém, ale stím že kapalina teče na peál plynu? respektive nohu řidiče? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 hadička vede od předního pravého kola pod palubní deskou do levého prahu a odtud dozadu. Pod palubkou se může hadička někde skřípnout a prasknout, a pak ti to kropí nohy řidiče :D Takhle mi to vysvětlili hoši v Lauretě. Mám totiž též výpadek zadního ostřikovače; motorek motorkuje, ale vzadu kapalina na okno nejde. Zadní levá kapsa je suchá a v okolí pedálů taky. Rozebírat to budu až druhý týden v červenci, teď na to není čas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hanysek29 Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Díky všem zde za příspěvky.Opravdu to byla rozpojená hadička v kufru pod tapecírem na levé straně viz.foto .Stačí rozebrat dle dílenské příručky, spojit a zase stříkáme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Tak u mě byla prodřený hadička v průchodce. Hadička je z tvrdého černého plastu, který se nerad ohýbá... Nahrazeno měkkou gumovou hadičkou a spojeno ventilem před průchodkou a do 5.dveří tak vede už klasická gumová hadička, které ohyb nevadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 25, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2019 (upraveno) Malinko oživím téma s dotazem: Postupem času se mi zadní stěrač nespouštěl. Dnes jsem provedl rozbor, kdy jsem zjistil nulové napětí na svorce motoru a zároveň prasklou hadičku v průchodce. Pravděpodobně bude nutná oprava kabeláže. Místo rozpojení budu muset najít. Provedu rozebrání celé levé části, abych se dostal na svorky kde bych provedl i napojení hadičky Honza9007 Můžeš mi prozradit, jakou hadičku pořídit https://www.autokelly.cz/Product/VAG-2D0955962/9178811/39849642;39850140;7;5123;144598;34097261;34173454 Dnes 18.11.2019 jsem ze srandy setřel zadní okno stěračem. Nechápu, možná byla voda někde v spodním konektoru, ale to by praskla pojistka. Čeká mě tedy pouze izolace kostry, která je odřená a výměna hadičky, kterou jsem sehnal festo hadičku(modrá) Provedu napojení přímo od zadního ostřiku , a napojím se v místě zadních světlometů, kde prochází hadička spolu se svazkem napájení elektřiny pátých dveří. Upraveno Listopad 18, 2019 uživatelem Radas doplnění informací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.