Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Zdravím, tak sem také přidávám svoje nové přibližovadlo :-) Koupil jsem cca před 2 měsíci a až teď dávám sem... Výbava Elegance, r.v. 10/2011, modelový rok 2012, mám v tom 1.6 TDI 77 kW zatím bez chipu, o něm uvažuji, oproti kupovanému stavu jsem dal zatím navíc navigaci Columbus, nechal doprogramovat corner fci, CH, LH... Snad mi dlouho vydrží :-) Na léto bych chtěl pořídit 17" kola, nechat nastříkat kapotu jelikož je až neuvěřitelně moc oprýskaná od kamínků a hodit okna do fólie plus možná ten Chip, jaký máte na to názor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Moc pěkná, závidim ti columbuse :P , jinak mam taky 1,6 a v chipu a je to fajne tak neotalej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Na kolik to máš chiplé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Mam to na 98kw, frajer mi rekl ze by tam slo i 106kw ale to mi prislo trosku prez caru :D kdyz i tdifun nebizelo jen 98 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 A kde jsi si to nechal dělat a na kolik Tě to cca vyšlo pokud se mohu zeptat, uvažuji o něm vela hodně ale stále mi něco říká abych se držel zpět... Je to bez problémů po motorové stránce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Pekná výbava a veľmi zaujímavá farba . Nech slúži! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Díky :-) S barvou jsem také spokojený, moc jich není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 O chipu toho motoru bych ani neuvažoval dále :) to by bylo asi první co bych udělal, já osobně na jaře jedu do Prahy www.mereni-vykonu.cz. Udělam si výlet z Ostravy do Prahy ;) Jinak Octa pěkná ;) moc takových není ;) a myslím že moc by tomu slušel RS FL přední nárazník ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 (upraveno) Tak tam bych si nenechal precipovat ani kávovar. Upraveno Březen 4, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Tak tam bych si nenechal precipovat ani kávovar. Kde máš na mysli? O RS FL nárazníku jsem také už uvažoval, jen nevím kde přesně sehnat.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Tak tam bych si nenechal precipovat ani kávovar. Proč ? Jako vím že Hajek (TdiFun) čipuje dobře ale ty ceny až si střčí za klobouk :D mám pár známých co maj RS u něho čipnute ale ty ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Tak jsem volal do motorpower a cena je 8000 včetně zálohování a měření na brzdě... Jdu do toho, ted se jen domluvit s nimi na termínu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 nechával jsem to dělat u dieselpower.cz , sehnal jsem na ně spoustu referencí a vše ok. Motor nedělá žádný problém :-) . Hodně jsem si pročetl jestli to tomu motoru neublíží ale vše ok. JInak jestli si dobře pamatuju tak cena byla kolem 10 000 v nějaké akci. Ale ruku do ohně bych za to nedal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 nechával jsem to dělat u dieselpower.cz , sehnal jsem na ně spoustu referencí a vše ok. Motor nedělá žádný problém :-) . Hodně jsem si pročetl jestli to tomu motoru neublíží ale vše ok. JInak jestli si dobře pamatuju tak cena byla kolem 10 000 v nějaké akci. Ale ruku do ohně bych za to nedal :D A je tam znát nějaký rozdíl? Když ano tak velký asi nebude že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Mas na mysli jestli poznas vykon auta (je to docela rapidni skok k lepsimu :) ), nebo firmy (tu nedokazu posoudit oac jinde jsem nebyl :D , jen vim ze tady ti to v cene daji pred a po na brzdu a muzes byt u toho :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ano, to jsem měl přesně na mysli, zda-li poznám ten výkon toho auta... V tom motorpower to daji také na brzdu před a po a mohu u toho také být, řekl mi, že je to tak na hodinku a půl práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Pekna oktavecka ...motorpower je fajn, vobec by som sa toho nebal a osobne si myslim, ze na tomto motore je chip dost znatelny. Inak vsetko je povodne, nemenene? Myslim rozvody, egr atp... Tym, ze je kapota obuchana od kamienkov, tak je mozne, ze vela jazdila dialnice, co je len dobre :) Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ano, jinak vše je původní, rozvody jsem ještě nedělal, egr a podobně je původní... Ano, jezdila většinou dálnice což na jednu stranu je opravdu dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Pred chipom by som sa radsej informoval ako to je, ked ti nahodou odide egr, kde sa po vymene flashuje sw motorovej jednotky, cize aj chip potom zmizne. Nechcem strasit, ale egr zial u tychto motorov odchadza, motorpower je myslim aj inforomvany o tom, kedze ho tusim aj vymiena. Ale mylit sa mozem, skus sa pre istotu popytat na to, aby si nahodou neprisiel o dukaty. Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Čili pokud tomu správně rozumím, po čipu by mi mohl lechce odejit EGR ventil? Kdyby odešel, pravděpodobně bych přišel i o chip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Nie. EGR odide tak ci tak (cest vynimkam), nie je to koli chipu. Ale po vymene za novy sa flashuje motorova jednotka a je dost mozne, ze po flashi ten chip zmizne. Opytaj sa na to. Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Rozumím tomu už, dam chip, třeba za 30t km mi odejde EGR ventil a když dám nový který se flashuje tak by mi mohl zmizet chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 JJ tak nejak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Ještě se zeptám, má cenu tam cpát nějaký sportovní vzduchový filtr? A mohli by jste mi poradit případně jaký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Imho nema to cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 KN do origo filtrboxu proč ne.. 1 až 2 koníky to myslím dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Placebo, nic viac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 je to odměřený.. ale každý stroj má toleranci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 1 až 2 koníky to myslím dá. Tohle nikdo nepoznáte, a co se týká EGR, flashuje se většinou jen ve značkovém servisu a pokud je starší verze sw. Jinak se pouze provádí základní nastavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Tak ked ma napr. v58XX, ako som mal aj ja z vyroby (lebo mame rovnaky rocnik), tak je lepsie najprv flashnut sw na najnovsi v9972 a az potom dat chip? Co viem, tak nove sw, ktore su doporucene pri vymene EGR, hlavne za DQ-index, maju byt v9XXX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.